|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
... и толкоз!
|
|
Автор |
Coraline (прозрачна) |
Публикувано | 15.01.12 17:36 |
|
Провокирана съм това парче:
Темата ми е за мечтите "днес", превърнати от мечтите "вчера" или променят ли се с времето? За какво сте мечтали преди година? А преди десет? Или ви е останала само перушината? Имате ли мечта, която е перманентна и не подлежи на видоизменяне? Осъществили ли сте някоя мечта? Били ли сте обвинявани че сте само "мечтател/ка" ?
Завиждали ли сте за чужди мечти? Крали ли сте такива? Сбъдвали ли сте на някой мечтата?
Мислите ли, че мечтите са за наивните хора, които не успяват да постигат целите си?
Според вас къде е границата, когато човек спира да мечтае?
И има ли диагностика за НЕмечтателност?
И изобщо за вас, каква асоциация предизвиква думата "мечта" ?
...да замери мечтите ми в киловат...
Най-страшното нещо на света е жена, която няма страх от нищо....
| |
|
И има ли диагностика за НЕмечтателност?
има ... ей, на ме
| |
Тема
|
Re: ... и толкоз!
[re: Coraline]
|
|
Автор |
Boждa (на племе телета) |
Публикувано | 16.01.12 11:04 |
|
Много и сложни въпроси си задала. Май на повечето не знам отговора, но мога да ти кажа за себе си. Имам си мечта...голяма...хубава и невъзможна...осъществил съм една от детските си мечти, но след осъществяването й видях, че нещата не са само черни и бели. Моментът на случването на мечтата добавя куп позитиви и негативи..явно въпросът е в това кое е повече, за да кажем щастливи ли сме или не..
| |
Тема
|
Re: ... и толкоз!
[re: Boждa]
|
|
Автор |
Coraline (прозрачна) |
Публикувано | 16.01.12 23:47 |
|
Благодаря ти.
А и липсата на интерес към темата, ми е достатъчна да си дам отговор на повечето от въпросите.
Явно на никой не му се мисли за "глупости".
| |
|
Странно.
Снимката показва друго.
| |
|
снимката, струва ми се не показва друго ... сега е, тук е и аз я живея ... и толкоз
какво е да мечтаеш ... може би аз пък бъркам нещо
| |
|
на-на нааа!
О, каралайна, нана нааа!
О, каралайна, на-на-наа!
На-на-на-на-на-наааааа!
Ин витро си е прелюбодейство!! Това е смъртен грях.Щом не може да имате деца се покайте пред Бога!
| |
|
.....според мен мечтите са това което ни карат да бъдем в час с времето, когато си малък мечтаеш да имаш играчката на другарчето да теб, в процеса на растеж вече искаш не само една играчка , вече когато се осъзнаеш като човек с бъдеще искаш да си индивидуален, да се откъснеш от стадните мечти ...так си мисля поне аз де ..
моите мечти до сега почти се осъществиха, остана само една и ако тя стане, тогава вече направо се чудя за кво да мечтая
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Далеч съм от мисълта, че точно аз бих могла да ти дам някакво определение, но виж със сигурност знам, че се затварят очите и накрая се усмихваш. По-висшите същества го правят дори с отворени очи. Чувала съм, че било много опасно.
| |
Тема
|
Re: о, Каралайна,...
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
Coraline (прозрачна) |
Публикувано | 17.01.12 10:25 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|