|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> (покажи всички)
Тема
|
Да ви почерпя
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 20.10.10 19:50 |
|
за най-новия си превод. С голям кеф я чаках, сега стои до мен на бюрото и й се радвам.
Това е продължението на "Паднали ангели", и по мое скромно мнение е по-добро от първата част. Ето я и почерпката:
Подобни на тези си хапвам в момента, така че гарантирам за качеството
| |
Тема
|
Re: Да ви почерпя
[re: denny]
|
|
Автор |
Kaлoмaин (горгона Медуза) |
Публикувано | 20.10.10 20:02 |
|
Ау, много впечатляващо изглежда!
А аз да те поздравя за постижението:
- днес съм на такава вълна.
| |
Тема
|
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 20.10.10 20:23 |
|
И на мен много ми харесва как изглежда.
Благодаря за прекрасния поздрав, направо се разтопих от удоволствие. Напоследък подобна вузика ми се отразява много добре.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 02.11.10 20:00 |
|
И за да не отварям нова тема, тук ще се похваля с още една новоизлязла книга. Преди време споменах за нея, и обещах на Dolche de Leche, че ще покажа корицата, без да издавам подробности за книгата. Така че ето:
Чакам предположения.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
Публикувано | 02.11.10 20:54 |
|
честито, дени:)
| |
Тема
|
[re: Пъpпъл]
|
|
Автор |
denny (Mockingjay) |
Публикувано | 02.11.10 21:26 |
|
Мерси. Това е поредното ми "любимо дете" - на мен повечето книги, които превеждам, ми харесват, но с тази беше... просто кеф и блаженство. Някак си много хубаво и спокойно ми беше, докато работех по нея, не ми се беше случвало подобно нещо с друг превод.
| |
|
Много ми харесва заглавната страница!Всички елементи работят в едно - цвят, заглавие, позата на жената.
Благодарности за почерпката!
| |
|
Това беше мило!Мислех, че си забравила.
За разлика от "Терзания" заглавната страница на тази книга ми се струва доста разбъркана. По отделно и двете снимки са прекрасни, но една над друга си пречат. Дано да се вкючат още хора с мнения. Би било интересно.
| |
|
Мерси. И на мен ми харесва. Всъщност така изглежда и оригиналната корица - радвам се, че я запазиха, защото наистина е прекрасна.
А точно седмица след нея излезе и другата книга, която чаках - "Последният живот на Линдън". Показала съм и нейната корица, но не казвам подробности за сюжета. Радвам се, че почерпката ти хареса.
Редактирано от denny на 07.11.10 20:01.
| |
|
Какво мислиш за корицата на ""Последният живот на Линдън"?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >> (покажи всички)
|
|
|