|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Повиквателна за запас
|
|
Автор |
Capa _ () |
Публикувано | 29.06.10 19:26 |
|
Изпращам официални повиквателни за запас на всички бивши, настоящи и бъдещи клубари и клубарки!
Място на запаса - РД!
Задължения:
- да напишат нещо мило на клуба, на мен и Пърпъл в частност;
- да са весели и засмени, докато редят пожеланията и поздравленията си;
- да пият гореш шоколад и да хапват шоколад с пълнеж при престоя си в дира;
Искам да ви кажа, че ми липсвате тук, наистина, ужасно много!
Моля ви от сърце да погледнете в пощенските си кутии за повиквателната, която е в плик с цвета на ника ви. На всеки от вас съм я изпратила по различен пощаджия. На Пърпъл - по един бобър, на Моореа - моряк, ястреба - Депеш мод, Кат - Стинг, Ноаа - производител на шоколади...
Мързи ме да мисля, щото днес преядох.
| |
Тема
|
Re: Повиквателна за запас
[re: Capa _]
|
|
Автор |
denny (Зъл миротворец) |
Публикувано | 29.06.10 19:42 |
|
Ха, за мен няма повиквателна, но аз съм тук.
| |
|
си сладур Сарита...напоследък думите ми са кът...толкова съм пълен с усещания. Сънувам танци, движа се танцувайки мислено.....всичко е толкова красиво!!!
п.п.като ми преминат емоциите ще ми се върнат думите и тогава дупе да ви е яко...
| |
|
Ех, Вожде, да не вземеш да се влюбиш в някоя ирландка и да те изгубим завинаги, форевър енд евър?
| |
Тема
|
хаха...неее
|
|
Автор |
Boждa (Одиозен) |
Публикувано | 29.06.10 23:30 |
|
по-скоро се влюбвам в усещането, в красотата,която дава танца....пък и тя....моята елфка си е малко ирландка по душа...
| |
|
Усещането е като завихряне в главата, слабините и краката, като любене, но не точно, а по-скоро само тази част от него, в която сякаш нищо друго няма значение, само целостта и съединяването на две тела, и две сърца.
Мда...танцува ми се с теб, Вожде.
| |
|
бидейки едър човек напоследък, незнам какъв танц ще излезе....ама е важно душа да вложи човек...и страст.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
Публикувано | 30.06.10 10:11 |
|
Здрасти Сарич:)
Радвам се на тази повиквателна, за която прочетох случайно и на друго място.
Сарич, хората задоволяваме потребности-моята "навремето" сигурно е била да пиша (тук), да намирам сродни души(тук), да се забавлявам....както и стана. Благодарение на онова време, онези страхотни 2-3 години, в момента нямам амбицията да съм "Жана д'Арк", да пускам теми, разбунвам духове и провокирам хората, да пускам песни, линкове и да съм на "всяка манджа мерудия". Вече не се дразням и не се ядосвам на навлеци, опити за злобни забележки (които ме изумяваха в началото, защото ми беше непонятна непровокираната виртуална агресия), гледам спокойно и...от страни на нещата.
За мен този клуб значи много, каквото можах дадох и много взех-всички запознанства, готини хора, срещи, сбирки и т.н. Знаеш къде пишат повечето хора в момента. И там е до голяма степен същото-от голяма бройка имащи възможност да пишат-пишат 10-ина човека. Един ден и "другото" място ще опустее, хората ще се преместят и това е в реда на нещата. За всяко нещо си има време.
Така че , мила, прегръщам те силно и ти предлага да пием по едно малиново вино следващия път, когато се видим-в името на носталгията, среднощните разговори, романтичните диалози, заядливците, които ни направиха по-силни:))) и страхотните бъдещи емоции, които съм сигурна-ни предстоят.
| |
Тема
|
[re: denny]
|
|
Автор |
Poзмapи (semper fidelis) |
Публикувано | 30.06.10 10:44 |
|
Здравей, Дени.
Хоризонтът пред очите ми, моите опорни точки.
| |
Тема
|
[re: Poзмapи]
|
|
Автор |
denny (Зъл миротворец) |
Публикувано | 30.06.10 11:00 |
|
Здрасти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|