|
|
|
Тема
|
Кироооооо, кога вятърът ще изчисти небето???
|
|
| Автор |
Vulpes (червена лисица) |
| Публикувано | 18.04.10 12:09 |
|
|
Дай ти поне надежда
Таман се надявах днес Лондон да отвори, те затвориха София. Искам да си ида вкъщи!
Тия исландци, не стига, че банките им фалираха първи, сега и вулканите си празнят над европа
| |
|
|
|
нищо му няма на небето над София.
| |
|
|
|
И на небето над Лондон нищо му няма... и полетите ги няма... и билети за влакове и автобуси няма... освен да сглобявам сала и да потеглям за вкъщи.
| |
|
Тема
|
Re: Кироооооо, кога вятърът ще изчисти небето???
[re: Vulpes]
|
|
| Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
| Публикувано | 18.04.10 19:22 |
|
|
къф е тоя зор да се връщаш? просто не те разбирам.
| |
|
Тема
|
Небето си е достатъчно чисто
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 19.04.10 11:07 |
|
|
ако имаш предвид вулканичната пепел. Ешис ту ешис адн даст ту даст, както с еказва
Просто някои хора се презастраховат многократно с тия полети. Колкото до ония страшни картинки със семпли розови и намкви си цветове, всичко е анимация и модели - (почти)нищо реално. Реално бе в началото между самия остров и примерно Северно море. Всички тестови полети са безпроблемни.
ас дусига никуи ни ми е ударил шимар---усвен тува моя сапрук е силин,храбар и магествин
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 19.04.10 11:09 |
|
|
А ако имаш предвид обикновените облаци, засега ще са си тук. Нещо повече, довечера и през нощта над Северозапада, тук по Софийско(ама може да мине малко западно) и около Балкана ще ливне як порой - една месечна норма за няколко часа, сещай се:)
ас дусига никуи ни ми е ударил шимар---усвен тува моя сапрук е силин,храбар и магествин
| |
|
Тема
|
да си бе е Бг седяла, не би чудо видяла
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 19.04.10 11:09 |
|
|
| |
|
Тема
|
[re: Kиpo]
|
|
| Автор |
Smile (мълчалива) |
| Публикувано | 19.04.10 14:10 |
|
|
Стига веее, пак по дъжд ще пътувам.
То ако не е мъгла, дъжд ще е. Не можа ли пък едно слънце да грейне, че да си сложа тъмните очила, че да сложа волумето на мах и докато гаджето си държи ръката на коляното ми да полетим по магистралата...ееех
| |
|
Тема
|
кво гадже бе, жена
[re: Smile]
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 20.04.10 12:44 |
|