Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:16 05.07.25 
Непрофесионални
   >> Романтични души
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Завинаги твоя...нови  
Автор Capa_ ()
Публикувано13.01.10 18:25

Това бяха думите ми, когато давах обета си пред 200 роднини, познати и непознати, на брачната церемония преди17 г.
Какво ме наведе на тази мисъл? Вчера говорих с бившия си по телефона и си зададох отново въпросът, който отлагах във времето, защото не ми стискаше да чуя отговора.
Какво/кое ни помагаше през годините на брака да сме заедно и кое ни "помогна" да се разделим?
Различните компоненти на брака, например-секс, пари, общуване, доверие, приятелство...може да добавите и други компоненти, та как бихте ги подредили по важност за да бъде един брак/съжителство издръжливо на уинд оф чейндж?
За да не се разпадне? И на липсата на кое би се разпаднал или причинил повече проблеми в семейството ви?

Много въпроси ме занимават напоследък и затова на първа страница се набивам много на очи, извинявам се, за което.

Тема Re: Завинаги твоя...нови [re: Capa_]  
Автор Capa_ ()
Публикувано13.01.10 18:42

Сега ще отговоря на въпросите, които съм задала.
Като проценти давам на секса 50%, доверие-20%, приятелство, пари и др.30%.
При моето семейство процентът на секса беше критично намалял, на което отдавам и проблемите с останалите компоненти и логичното следствие-развод.

Автор moorea (sea princess)
Публикувано13.01.10 18:44

Секс и доверие,за друго значимо не се сещам.
Сексът заема площ около 80%.Всичко останало е суета...и измислени клишета за обяснение на липсващото звено.

I`m blonde so please,speak slowly!

Тема Re: Завинаги твоя...нови [re: moorea]  
Автор Capa_ ()
Публикувано13.01.10 18:50

И аз мисля така от позицията на настоящето, осмисляйки подценяването на секса от моя страна тогава.

Автор Vulpes (червена лисица)
Публикувано13.01.10 18:56

Тц, не може да е толкова просто.

Тема Re: Завинаги твоя...нови [re: Vulpes]  
Автор Capa_ ()
Публикувано13.01.10 19:02

Понякога нещата са толкова прости, че чак не ми се иска да вярвам, че е така, опитвайки се да нахраня естествената ми наклонност към усложняване сложността на сложното.

Публикувано13.01.10 19:11

Към сложността на сложното определено се развива зависимост. Мозъкът свиква и се пристрастява към работа със сложнотии, и съвсем естествено започва да усложнява простите неща - ей така за кеф, колкото да не скучае

А за секса - при мен неговото наличие, качество и количесво винаги са били резултат от всичко останало. Само ако можех да си отговоря на въпроса какво е "всичко останало"...

Автор moorea (sea princess)
Публикувано13.01.10 19:19

Странно,при мен е причина,а не резултат.
Сексът е причината да се чувствам обичана,спокойна,удовлетворена.И да продължавам да съм с човека,който ми го дава.Всичко друго е изместено на заден план.

I`m blonde so please,speak slowly!

Автор Capa_ ()
Публикувано13.01.10 19:26

Да разбирам ли, че ти би правила секс само след наличието на къщата, колата, шопинга т.е. сигурността, примерно? А не го ли правим, защото обичаме човека, защото сме се влюбили до полуда в него и искаме да му дадем тялото си, душата си, мечтите си, всичко. Тоест сексът се явява доверие на кредит, което вече впоследствие се превръща в депозит взависимост от практикуването му и достатъчното му ползване. Ако отсътва се изисква обратно с лихвите /болка, отхвърляне, раздяла/.Но ако е в наличност на 100 %, доверието ще се увеличава, желанието да изкарваме парички и да се грижим за половинката ескалира и въобще сексът е един велик катализатор на усмивки и просперитет с останалите компоненти.
Хахаха, аз го издигнах направо в култ.

Тема Re: Завинаги твоя...нови [re: moorea]  
Публикувано13.01.10 19:27

Не спирам да опитвам да обърна нещата, но не става. Тъпо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.