|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Весели празници, хей :)   |  |  | Автор | Cтpaнницa (ококорена) |  | Публикувано | 23.12.09 23:19 |  |  | 

Никаква романтика няма у вас тези дни май - защо никой не е постнал красива картичка с много и различни благопожелания по повод идващите празници?! Явно на мен се пада честта. Не знам успях ли с картичката - ако не съм - здраве да е - починете си тези дни, порадвайте се на близките и приятелите си, поглезете децата си, пийнете нещо любимо, мечтайте неудържимо ... накратко: ведър дух и добро настроение ви пожелавам.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Cтpaнницa на 23.12.09 23:20.</EM></FONT></P>
 Редактирано от Cтpaнницa на 23.12.09 23:21. 

|  |  |  
             |  |  | 

Весела и усмихната Коледа и на теб, и дано брадатия старец ти донесе много късмет!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: Cтpaнницa] |  |  | Автор | Kaлoмaин (горгона Медуза) |  | Публикувано | 24.12.09 08:49 |  |  | 

Целувки и прегръдки на всички! Ще ви пусна някой поздрав след празниците!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: Cтpaнницa] |  |  | Автор | moorea (sea princess) |  | Публикувано | 24.12.09 11:38 |  |  | 

Весело и празнично да ви е!
 И много наромантичено!

I`m blonde so please,speak slowly!

|  |  |  
             |  |  | 

Важното е, че Киро се оказа прав и новороденото слънце изгони студа и снега.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: Cтpaнницa] |  |  | Автор | *Paл* (слънчева) |  | Публикувано | 24.12.09 19:43 |  |  | 

Цял ден шетам днес! Но си заслужаваше.

Честито Рождество Христово!

|  |  |  
             |  |  | 

Весела Коледа на всички! Аз съм малко зает тези дни, така че по-рядко се вяствам тук, но духом съм с вас. И си ви обичам всичките!

P.S.
 Весели празници и много щастие през Новата 2010!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: Cтpaнницa] |  |  | Автор | Roxy (bittersweet) |  | Публикувано | 25.12.09 17:51 |  |  | 

А може и на самия празник:

Весела и романтична Коледа на всички!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: avatarx] |  |  | Автор | Пъpпъл (марципанена) |  | Публикувано | 25.12.09 20:18 |  |  | 

с какво си зает?

Думи, думи и нищо повече

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Весели празници, хей :)  [re: Cтpaнницa] |  |  | Автор | DaCat (дзвер) |  | Публикувано | 26.12.09 09:16 |  |  | 

Весела Коледа и щастлива Нова Година!
 Да сте с пълни ръце, трапези, сърца, домове!

Before you attempt to beat the odds, be sure you can survive the odds beating you.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |