|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Клубна среща
|
|
Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
Публикувано | 23.11.09 10:50 |
|
Помня първата си среща на живо с клубна личност от дира-Ноаа. Срещата беше на Попа преди по-малко от две години. Ноаа закъсня, не помня с колко, но вече и бях сложила черна точка-не обичам закъсняващите;)) Но когато тя дойде, запъхтяна, усмихната, чаровна, пълна с енергия и хубаво настроение, аз не устоях на вълната позитивизъм, който ме заля и повече черни точки на нашите срещи не поставих, просто си чаках. Защото си струваше.
За това предлагам клубна среща между 7 и 10 декември, на която Ноаа ще бъде "прима балерината". Повечето от вас знаят защо.
Изберете ден, мястото ще го решим в крачка.
Може да е сряда (примерно)-9.12, еуфорията от студентския празник ще е минала.
И за да бъде темата "по" тема и да се впишем в безпочвените съмнения на Парвати относно харесването и нехаресването, с какво се разминаха представите ви от клубния ник и човека на живо, когато го срещнахте за първи път. Спомени, споооомени.
Ето, смело заявявам, че Вулпес не е това, което изглежда в клуба. По-готина е.
Думи, думи и нищо повече
| |
|
Аз съм "за"....ако ме искате, де
| |
Тема
|
Re: Клубна среща
[re: Пъpпъл]
|
|
Автор |
Boждa (на племе телета) |
Публикувано | 23.11.09 11:10 |
|
За първата среща, на която дойдох закъснях с два часа и никой не ми се разсърди...май.
Много сте готини...
| |
|
заповядай:)
Думи, думи и нищо повече
| |
Тема
|
[re: Boждa]
|
|
Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
Публикувано | 23.11.09 16:04 |
|
хмм, сигурно два часа съм плакала, докато дойдеш))
и ти си симпатяга.
Думи, думи и нищо повече
| |
|
Ти си много по-благ човек на живо, пъмпкин
Господ красота ми даде
и отпреде, и отзаде
| |
Тема
|
[re: Пъpпъл]
|
|
Автор |
DaCat (дзвер) |
Публикувано | 23.11.09 20:04 |
|
Пърпи, помня първата ни среща в онова кафе.
После, като се посъбрахме повечко - първата Романтична среща, за която търчах като изоглавена.
Най-много ми се разминаха с представите Вожда (щот не очаквах да седи така скромно) и Ястреба (щот не очаквах, че е чак толкоз чорлав).
В който и ден да ви е удобно, за мен няма проблем.
Before you attempt to beat the odds, be sure you can survive the odds beating you.Редактирано от DaCat на 23.11.09 22:24.
| |
|
само да ти споделя, че 9-ти може и да не е особено удачен ден за среща - нашият Марко Тотев има рожден ден, а разни девойки на име Ана също ще празнуват, някои може да ходят на имен ден. иначе в посочения от теб интервал съм на линия. за заведение предлагам място, на което досега не сме били, и е малко "над" обичайните пицарии - ще поровя, че 2-3 имена ми убягнаха и ще дам предложения.
Не забравяй, че на 8-ми се каним да ходим на театър - освен ако не направим клубен театър, а после пиано бар
http://desisportrait.blogspot.com
| |
|
Ястреба? Чорлав? Ти не си ме виждала в най-чорлавия ми период.
Господ красота ми даде
и отпреде, и отзаде
| |
|
ужас, голяма съм гъска.
съвсем изключих за рождения ден.
окс-може в понеделник-тъкмо да ни започне седмицата весело.
Думи, думи и нищо повече
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|