|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Като стана дума за котки, ебаси наглостта!!   |  |  | Автор | Kupo  ((the same)) |  | Публикувано | 02.07.08 12:24 |  |  | 

Вчера гледам, зад една телена ограда, до 1 дърво и гъсталак, 1 котарак. От ония, кебапчестия тип, най-хубавите.
 И го заговарям. А оня отклонява погледа си от точката в основата на дънера и почва да ми се кара!! С упрек, укор, досада и  пренебрежение!! " Мняааа, мняааа...аааа!!!"
 Обидих се и  се махнах, разбира се, но после реших, че вероятно  е дебнел мишка и съм му развалил лова. както и  да е, можеше да бъде по-учтив!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Като стана дума за котки, ебаси наглостта!!  [re: Kupo] |  |  | Автор | DaCat (дзвер) |  | Публикувано | 02.07.08 12:35 |  |  | 

И тва ли е намек?
 Разбрах ли го?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Като стана дума за котки, ебаси наглостта!!  [re: Kupo] |  |  | Автор | Kaлoмaин (Баба Яга) |  | Публикувано | 02.07.08 12:44 |  |  | 

Моят котарак също има гаден характер. Все си мисли, че той командва парада - не позволява да го гали човек, но ако не му обръщаш внимание непрекъснато ти се отърква.

Но пък е такъв жилав разбойник, че просто му се чудя. Като малък се би с две невестулки и едва не умря (ребрата му бяха оголени, опашката и кракът счупени). А продължава да хваща птици и мишки - въпреки, че е на над 10 години.
 И е много хубав - особено в профил - прилича на сянка (черен е) или на египетска статуйка.

|  |  |  
             | 

| Тема |  ененене  [re: DaCat] |  |  | Автор | Kupo  ((the same)) |  | Публикувано | 02.07.08 12:46 |  |  | 

просто се сетих!! А и  ти не си  от кебапчестия вид.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: ененене  [re: Kupo] |  |  | Автор | DaCat (дзвер) |  | Публикувано | 02.07.08 12:47 |  |  | 

А ти откъде знаеш, мож да съм си позакръгленка....

|  |  |  
             | 

| Тема |  нямам предвид това
[re: DaCat] |  |  | Автор | Kupo  ((the same)) |  | Публикувано | 02.07.08 12:55 |  |  | 

а шарката като на кебапче, свалено  от скара
 Инак щеше да е кюфтеподобно

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Като стана дума за котки, ебаси наглостта!!  [re: Kupo] |  |  | Автор | Tpънka* (мечтател) |  | Публикувано | 02.07.08 12:57 |  |  | 

Аз пък днес докато обядвах под едно дърво, две котки ми се нагушиха в стъпалата в борба за внимание и манджа. В крайна сметка сивият гамен тегли една муцуна на черната зеленоочка, която избяга, и остана да чака да падне... сиренцето - жега е!

Жалко, че нямаше кученце

use your illusions

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: нямам предвид това  [re: Kupo] |  |  | Автор | DaCat (дзвер) |  | Публикувано | 02.07.08 13:00 |  |  | 

Аааам, разбрах, не съм от кебапчестия, не съм и от кюфтения.
 Имам равен пясъчен тен и добре развити мускули.

|  |  |  
             | 

| Тема |  да, кучетата са по-готини, спор няма и  [re: Tpънka*] |  |  | Автор | Kupo  ((the same)) |  | Публикувано | 02.07.08 13:01 |  |  | 

не може да има.
 Но все пак и котките кефят, щото са пухкави.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Като стана дума за котки, ебаси наглостта!!  [re: Kaлoмaин] |  |  | Автор | DaCat (дзвер) |  | Публикувано | 02.07.08 13:03 |  |  | 

Това е щото котката е независима по характер и сама решава кога да се гали. И не ти се радва безусловно.
 Това от опит, доста изгледах, колкото повече не се напрапваш, толкова повече те се галят. И те уважават за това, че си им оставил тяхното пространство.
 Като и в отношенията между хората, де.

Редактирано от DaCat на 02.07.08 13:20. 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |