|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Е, не !!   |  |  | Автор | Kиpo  (homo pro se) |  | Публикувано | 10.01.08 10:57 |  |  | 

Какво право да се нарече романтик(чка) има някой, който не е гледал Шапчо и  Шапча?????

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Е, не !!  [re: Kиpo] |  |  | Автор | Hoa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.01.08 11:14 |  |  | 

Аз не съм ги гледала и не смея да се нарека романтичка, но повечето ми познати ме определят именно като такава.
 Дай жокер, може пък и да си споня?

|  |  |  
             |  |  | 

романтикът по това време е лял сълзи гледайки "Осъдени души".

Тия шапки да не са краен продукт от някой курс по шеф и кройка?

Думи, думи и нищо повече
 Редактирано от Пъpпъл на 10.01.08 11:25. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Е, не !!  [re: Hoa] |  |  | Автор | Пъpпъл (Асол) |  | Публикувано | 10.01.08 11:20 |  |  | 

май бяха парцалени кукли:)

Думи, думи и нищо повече

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: !  [re: Пъpпъл] |  |  | Автор | Hoa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.01.08 11:23 |  |  | 

и аз сум ревлива на филми. Последно плаках на "Лабир. на Фавна" -гледа ли го?

|  |  |  
             | 

| Тема |  :)  [re: Hoa] |  |  | Автор | Пъpпъл (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.01.08 12:45 |  |  | 

И аз плача отвреме навреме, защото съм с лещи и гледам да не изтекат.
 Просълзих се, (леко), по горните причини на "Изкупление".
 Иначе няма други филми, които да ме "лазлевават" повече от руските, че дори и веселите такива.

|  |  |  
             | 

| Тема |  не, имаше една  [re: Hoa] |  |  | Автор | Kиpo  (homo pro se) |  | Публикувано | 10.01.08 13:17 |  |  | 

култова песничка към филмчето: нана-на-на, нананааа, нана на на, нана наааа , нана на на нананан, нана !))))))))))))))))))))))))

|  |  |  
             | 

| Тема |  честно да ти кажа  [re: Пъpпъл] |  |  | Автор | Kиpo  (homo pro se) |  | Публикувано | 10.01.08 13:18 |  |  | 

май беше тъпня, но!! Песничката- това бе...ядката , централната метафора!

|  |  |  
             | 

| Тема |  хей)  [re: Kиpo] |  |  | Автор | Пъpпъл (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.01.08 13:31 |  |  | 

благодаря, че подсказа, вече си я тананикам:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: :)  [re: Пъpпъл] |  |  | Автор | Noa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.01.08 14:33 |  |  | 

И аз фнимавам с мойте лещи
 Не съм гледала още "Изкупление", но си мислех за "Златния компас", ако въобще ми остане време ....след толкоз срещи и вечери

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |