Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:09 08.11.25 
Непрофесионални
   >> Романтични души
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За деня на влюбенитенови  
Автор пилeнцe (непознат )
Публикувано16.01.07 02:55

какви изненади ще направите за специалния човек на този ден?Аз си мисля за вечеря на свещи , но ми се струва вече много еднообразно, иска ми се нещо ново да приложа:)дайте идеи

Тема Re: За деня на влюбенитенови [re: пилeнцe]  
Автор KingMidas ()
Публикувано22.01.07 11:22

Веднага мога да ти дам,колкото искаш идеи,само че не знам кого ще изненадваш,в смисъл момче или момиче....Но съвсем определено това със свещите е яко изтъркано....(ебати изненадата) бих казал аз...;)

Hace cunato entendi que no mevan a grabar al dinero,lo unico me queda e amorate....

Автор пилeнцe (непознат )
Публикувано22.01.07 19:17

за мъж е изненадата давай:)

Автор KingMidas ()
Публикувано23.01.07 11:37

Eми...купи му Porsche ;) и вярвай ми,той ще бъде твой завинаги ;)...пък и за по-приятна изненада аз лично не се сещам....Не...шегата настрана,но това с вечерите на свещи,мисля че вече...някакси...а...също и не си купувай еротично бельо...със сигурност мога да ти кажа,че има вероятност да не се изтълкува,както ти искаш...Според мен изненадата трябва да е приятна,но да не се натрапва и да не е задължаваща...заведи го в някой готин клуб и го поздрави с любимата му песен или пък избери някакво място(без значение какво) където има нещо,което е свързано само с вас,само вие знаете как и просто му го покажи...за сега толкова...дано ме разбра....

Hace cunato entendi que no mevan a grabar al dinero,lo unico me queda e amorate....

Тема Re: За деня на влюбенитенови [re: KingMidas]  
Автор palatka (минаващ)
Публикувано24.01.07 14:49

Че какво му е на еротичното бельо? Да не говорим пък, че според мен то би трябвало да е такова по всяко време /освен когато отсъства/.

Тема Re: За деня на влюбенитенови [re: palatka]  
Автор KingMidas ()
Публикувано24.01.07 16:42

Нямам нищо против еротичното бельо.дори съм му фен ;),вярно е че е по-добре да отсъства...но като говорим за изненади- ти какво имаш против Porsche-то ?

Автор cuddly (StarCatcher)
Публикувано24.01.07 17:54

а как предлагаш да изненадаме една жена?

Тема Re: За деня на влюбените [re: cuddly]  
Автор KingMidas ()
Публикувано25.01.07 14:53

Наи-лесния начин: минаваш през някоя бижутерия и ....там изненади-колкото искаш...;) ....красив букет,торта с нейното име,парфюм(сигурно ще ти прозвучи банално,но вярвай ми,винаги има ефект)...глези сетивата...заведи я някъде,където никога преди това не сте ходили...накараий я да се чувства специална(обърни внимание на термина-имам предвид специална,не единствена)...такива неща...Действай..! Успех!

Автор palatka (минаващ)
Публикувано29.01.07 14:49

Е, че какво да имам против поршето? Пък то гаджето слушка като за стелт, ама много пари струва...

Май пак ще се черпим в някое заведение, пък може и на него да му купя еротично бельо...

Автор Troshichka (Жълтa)
Публикувано05.02.07 16:25

Честно казано, понякога толкова се фиксираме върху това какво да НАПРАВИМ, че забравяме това, което е същественото и същинското. Мисля си, че е важно вниманието, разговора, изразяването на обичта, а това може да се случи навсякъде. Дори и най-тривиалната вечеря на свещи може да се превърне в нещо незабравимо, ако вкараш твоето специално отношение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.