|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
За деня на влюбените
|
|
| Автор |
пилeнцe (непознат
) |
| Публикувано | 16.01.07 02:55 |
|
|
какви изненади ще направите за специалния човек на този ден?Аз си мисля за вечеря на свещи , но ми се струва вече много еднообразно, иска ми се нещо ново да приложа:)дайте идеи
| |
|
|
|
Веднага мога да ти дам,колкото искаш идеи,само че не знам кого ще изненадваш,в смисъл момче или момиче....Но съвсем определено това със свещите е яко изтъркано....(ебати изненадата) бих казал аз...;)
Hace cunato entendi que no mevan a grabar al dinero,lo unico me queda e amorate....
| |
|
Тема
|
Re: За деня на влюбените
[re: пилeнцe]
|
|
| Автор |
пилeнцe (непознат
) |
| Публикувано | 22.01.07 19:17 |
|
|
за мъж е изненадата давай:)
| |
|
|
|
Eми...купи му Porsche ;) и вярвай ми,той ще бъде твой завинаги ;)...пък и за по-приятна изненада аз лично не се сещам....Не...шегата настрана,но това с вечерите на свещи,мисля че вече...някакси...а...също и не си купувай еротично бельо...със сигурност мога да ти кажа,че има вероятност да не се изтълкува,както ти искаш...Според мен изненадата трябва да е приятна,но да не се натрапва и да не е задължаваща...заведи го в някой готин клуб и го поздрави с любимата му песен или пък избери някакво място(без значение какво) където има нещо,което е свързано само с вас,само вие знаете как и просто му го покажи...за сега толкова...дано ме разбра....
Hace cunato entendi que no mevan a grabar al dinero,lo unico me queda e amorate....
| |
|
|
|
Че какво му е на еротичното бельо? Да не говорим пък, че според мен то би трябвало да е такова по всяко време /освен когато отсъства/.
| |
|
|
|
Нямам нищо против еротичното бельо.дори съм му фен ;),вярно е че е по-добре да отсъства...но като говорим за изненади- ти какво имаш против Porsche-то ?
| |
|
Тема
|
Re: За деня на влюбените
[re: KingMidas]
|
|
| Автор |
cuddly (StarCatcher) |
| Публикувано | 24.01.07 17:54 |
|
|
а как предлагаш да изненадаме една жена?
| |
|
|
|
Наи-лесния начин: минаваш през някоя бижутерия и ....там изненади-колкото искаш...;) ....красив букет,торта с нейното име,парфюм(сигурно ще ти прозвучи банално,но вярвай ми,винаги има ефект)...глези сетивата...заведи я някъде,където никога преди това не сте ходили...накараий я да се чувства специална(обърни внимание на термина-имам предвид специална,не единствена)...такива неща...Действай..! Успех!
| |
|
|
|
Е, че какво да имам против поршето? Пък то гаджето слушка като за стелт, ама много пари струва... Май пак ще се черпим в някое заведение, пък може и на него да му купя еротично бельо...
| |
|
|
|
Честно казано, понякога толкова се фиксираме върху това какво да НАПРАВИМ, че забравяме това, което е същественото и същинското. Мисля си, че е важно вниманието, разговора, изразяването на обичта, а това може да се случи навсякъде. Дори и най-тривиалната вечеря на свещи може да се превърне в нещо незабравимо, ако вкараш твоето специално отношение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|