Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:59 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Романтични души
*Кратък преглед

Тема Честит да ви е празникът,жени!нови  
Автор Kиpo ()
Публикувано07.03.04 18:46

Поне на тези от вас,които го смятат за такъв.
Абе ...я и на останалите ! Кой ги пита.
Често мои братя по пол ми мрънкат на следващите дни след отправянето на осмомартенското ми приветствие към вас,но Бог ми е свидетел,че съм искрен.
Може да съм ренегат-ала що да сторя-наистина смятам,че сте по-добрата половина на древния и млад,добър и зъл,умен и тъп,красив и грозен вид Хомо Сапиенс Сапиенс-и сте не само по-красивата ,но и по-сапиенсна негова част-половинка...
Ако има Бог и той ме извика и постави на моите плещи отговорността(като наказание за предълго ми и нетърпимо богохулство и словоблудство,да речем...) да взема решение,коя от двете половинки на човечеството да остави да живее по белия свят,аз -кълна се !
Без колебание бих оставил Вас.
Тъмни и светли,руси и кестеняви,синеоки и лешникооочки,слаби и пухкавки,умни и не дотам,красиви и още по-красиви,все ще се оправите някак и без нас-мъжете !За какво сме ви? С празното си перчене,идиотски мачизми и безкрайни комплекси?кога сме били способни да ви раберем докрай,да ви усетим както подобава,да ви докосваме,както заслужавате,да се отблагодарим за това,че сте ни създали,че ни докосвате,че ни награждавате с присъствие ,помисъл дори...Възхита-приемете моята възхита,прекрасни еманацийки на красивото!
Ще потъгувате ,ще поплачкате за нас и ще заживеете ,може би като цяло по-добър живот,без триъгълници,изневери и мъжки предателства.
Е,отплеснах се де,поемете дъх !
Тук сме още,и тъй като не мога да подаря на всички ви по едно цвете,искам да поздравя персонално ,като никове всички,с които съм имал удоволствието и честта да общувам за малко или много през последната година:

моята напълно несравнима Гълъбица(не гледайте реда оттук нататък!!!)))п )

Изумрудената добра Илиянка,едно рядко фино,красиво и изящно виртуално присъствие, украшение за това клубче ...

балдъзата!

Малката Десита,тя си знае-старо виртуално френдче отпреди клубовете,

Усмихкавата Смайли-толкова уникално като личност и въздействие създанийце!
Пърси(СПРИ СЕ НАЙ-СЕТНЕ НА ЕДИН НИК,ДЕЕЕЕ !!!)-тази пре-прелестна руса нимфа с най-доброто сърце,при все,че не го признава !!

небесносинята звездичка рийдърка с тоооонинката си -колкото две обитаеми вселени душица!

Лени с онова сочно и сладко врабче !

съ-водолейчестата рама-водоблейка-абе,що да сторим,като сме най-добрата зодия ???
Прелестна и рядко чаровна Ясмина !-и ти в тоя кюп водолейски!

Шеданске,ти си най-чаровното и умно същество северно от балкана и западно от София !)))

фиревалке,не забравям и теб,въпреки че си вегетарианка,никой не е съвършен !

Сагита-ти си от най-обогатяващите с писание,присъствие и личностна аурка!

всички макар и по-рядко влизащи тук уникални и прекрасни особи-инфинити,Бейбифейска,(липсваш.кумичке !!!)
Скарлет(Джени!!!)
Магнетка,дрислата,Каката,Бети,Биляна(ех !)
Неонелка
и още мн.мн. други,за чието не-споменаване смирено моля за извинение !
Не може да не спомена,при това в никакъв случай на последно място, напълно разбиващата всичко,притежаващо поне наченки на усет за прекрасното женско начало виртуална хазайка на клубчетата Фукла-един рядък бисер за женския пол!

Всички да сте живи здрави и все така-неописуеми и истински жени!

Редактирано от Kupo на 07.03.04 19:24.

Тема Re: Честит да ви е празникът,жени!нови [re: Kиpo]  
Автор Fire walker ()
Публикувано07.03.04 20:09

Благодаря Киро!А пък аз ако Господ /а нея я има не се съмнявай/ ме пита какво си искам за 8 ми, а и изобщо в живота-бих казала :"Повече прекрасни, интелигентни, харизматични, с чувство за хумор и сила мъже"/като тебе/

Mens agitat molem

Автор Sagitta ()
Публикувано07.03.04 22:09

ама как само жени по белия свят да остави!? знаеш ли какво ще настане тогава

а и в отговор на "все ще се оправите някак и без нас-мъжете , нали сме такива по такива...ще поплачкате"...едно

намерих

Идеалният мъж?

Не мога да обичам мъж, който никога не ме оставя без да зная къде е -
това би бил мъж, който не обича приключенията и се страхува от риска.

Не мога да обичам мъж, който никога не заглежда други жени -
ще значи, че не забелязва красивото. Тогава как би могъл да го види у мен?

Не мога да обичам мъж, който никога не ме лъже -
само човек лишен от въображение би могъл да казва винаги истината.

Не мога да обичам мъж, който никога не е губил пътят -
твърде праволинеен ще е и следователно скучен.

Не мога да обичам друг освен идеалният мъж, някой
най-обикновен грешник...

Поздрави и от мен за празника на красотата на света

Редактирано от Sagitta на 07.03.04 22:12.

Автор Rama (водоБлейка)
Публикувано08.03.04 07:41

Ама страхотен си беееее!!!
Да знаеш че само и единствено заради тебе днес по изключение ще го призная празника. Просто няма начин - дори там, където няма празник, ти го сътворяваш като магьосник същински.

Останалите момичета тук не ги познавам - обаче специални поздрави и целувки за Гълъбицата любима.

Тема Ъъъъ, аз...таковатанови [re: Kиpo]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано08.03.04 09:02

онемях!

АвторPercy (Нерегистриран)
Публикувано08.03.04 12:34

Благодаря ти за красивите думи! Много по-хубаво щеше да бъде обаче, ако имаше повече мъже като теб - хем да забелязват и ценят жената, хем да са хетеросексуални
Бъди все така внимателен!

Автор infinity ()
Публикувано08.03.04 16:56

Благодаря

Автор Яcминa (strangelove)
Публикувано08.03.04 19:45

благодаря, Кирец!!

..тези топлина и възторг, които извират от теб винаги с една и съща огромна сила, ....сигурна съм, никога няма да ги загубиш....

...I follow you...

Редактирано от Яcминa на 09.03.04 00:10.

Тема Re: Честит да ви е празникът,жени! [re: Kиpo]  
Автор Billyana (почти същата)
Публикувано10.03.04 19:22

Може от дъжд на вятър да се появавам тук,но за нищо на света няма да пропусна осмомартенското ти пожелание,Кире.
Благодаря за хубавите думи,които оставиха у мен прекрасно усещане!

ПП-Защо е това "ех!",моля?

Тема :-)нови [re: Billyana]  
Автор KupoМодератор ()
Публикувано10.03.04 20:07

Точно заради епизодичните Ви появявания тъдява,Биляна !!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.