|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Я кажете,
|
|
Автор |
Kupo () |
Публикувано | 20.07.03 16:20 |
|
ако трябва анонимно.
Как обичате да се обръщат любимите ви хора към вас ?
Зайчета,мишки и прочее фауна,цветенца,небесни обекти-всичко би било интересно,както и хибриди и съчетания между посочените категории. 
her sever sikisi,ama lazim iki kisi !
| |
|
Хаха, хората около мен ме даряват все с имена на небесни обекти... Може би щото ги е страх, че ако ми кажат нещо умалително от типа на "зайче", ще стана агресивна.
Aledar~
| |
|
Абе някак си не мога да си те представя като зайче... 
Макар че имаш някои прилики със зайците...
My future domain
| |
|

No snowflake ever falls in the wrong place
| |
Тема
|
Re: Интересно!
[re: Kupo]
|
|
Автор |
Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |
Публикувано | 21.07.03 10:57 |
|
Като ученичка, студентка и малко след това обръщения от типа "коте", "писе", "муцинко" и подобни ми се струваха много лигави и дори си мислех че са подигравателни. Сега се кефя на всякакви "котета", "писанки" и други от сорта, но нали самият Шекспир го е казал - "старостта е второ вдетеняване", какво да се учудвам.
| |
Тема
|
Re: Я кажете,
|
|
Автор |
Яcминa (strangelove) |
Публикувано | 21.07.03 11:21 |
|
аз обичам да измислям всевъзможни именца - всички около мен имат по най-малко пет различни "ника", с които се обръщам към тях...
ето например моето куче - то се казва Джони, но аз си му викам Грухчо...а освен това и Цуцсън, Цуцолаки, Грухаки и всякакви такива производни на Цуцльо и Грухльо
едно време, когато бях ученичка, всички около мен бяха "дебели"
"здравей, Дебел" - се обръщах към всеки познат на улицата...докато един ден не срещнах една пълничка моя приятелка и викнах с пълно гърло "охооо, Дебелаааа, радвам се да те видяяяя"...след което млъкнах гузно...
после взех да викам на всички "Гадняри" - "как си, Гадняр, айде на купон, Гаднярке..", чак си изпросих по този начин и моето си именце - Гадинство, с което понякога имам честта да се обръщам към себе си.. :)))...щото аз от време на време обичам да си се разпитвам за разни неща и трябва да си имам обръщение, все пак ;)))
в момента най-любимите ми хора са Гадини, Маймуни, Тикви, Прасета...с брат ми например, се наричаме Свински, Прасльо и така нататък, все в тоя дух.. разните там Зайчета и Мишоци хич не ми допадат, прекаленосамипухкавиеднитакиварозовкиинапудрени...;))
а, щях да забравя - имам един приятел, на който доскоро му виках "Ядлива Гъбке", защото много се ядосва...чудя се дали още имам основание да го наричам така...;)
...I follow you...
| |
Тема
|
Като почнеш с тия изцепки за одъртяването
[re: Scarlet]
|
|
Автор |
Kupo () |
Публикувано | 21.07.03 11:22 |
|
направо,значи...
Ама явно те тегли към положението на бабе,плетящо на канапето с десетина кротко щъкащи внучета наоколо,на които да рзаказваш приказки,а??
И това при положение,че си такава турбо-мацка,по която се заглежда всеки тийнейджър!  
| |
Тема
|
"Ах,ти моя колапсирала звездичке "?
[re: Peмeдиoc]
|
|
Автор |
Kupo () |
Публикувано | 21.07.03 11:23 |
|

| |
|
Да. Пухкава съм и хапя.
Aledar~
| |
Тема
|
Re: "Ах,ти моя колапсирала звездичке "?
|
|
Автор |
Aledar (демон) |
Публикувано | 21.07.03 19:10 |
|
Не... По-скоро: О, Стелла моя...
Aledar~
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|