Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:15 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Романтични души
*Кратък преглед

Тема Какооо - помощ!!!нови  
Автор Rama (призрак)
Публикувано28.09.01 11:29

Не знам дали си същия човек, който си мисля, ама не съм виждала друга "кака", затова реших, че си ти....

Моля те, МОЛЯ ТЕ, ако знаеш как, направи нещо, та да се усмири онова откачено същество Анахарсис (или нещо подобно му беше шибания ник)!!!!! На път съм да се откажа изобщо да влизам в клубовете вече - то е такава нечувана напаст, че съм просто смразена! Вече поне за милионен път се спъвам в него, и то навсякъде - Goa & Psychedelic Trance, Козметика, Любов - а одеве влязох в Магия - и пак той!!!!!!

Божичкооооооу!!! И навсякъде е намятал едни еййййй такива постинги, в които се обяснява с тебе нещо.....Вече няколко пъти му отговарям, и го псувам, и го моля да престане да тероризира клубовете с налудничавите си излияния - но не би! Аз съм уж спокоен човек, но повярвай, за пръв път някой успява така да ме разтрепери - представи си колко ми е писнало, щом си позволявам да "замърсявам" този клуб с молбите си за помощ! (просто се сетих, че тук съм те виждала, затова тук ти пиша)

Та не знам какви проблеми имате, нито ми пука! Но ако има начин, моля те направи нещо, та да се укроти....щото ако още някъде се сблъскам с него, ще се гръмна!!!! Не ми е ясно защо вместо да си седи в неговата Психоанализа и психотерапия - дето сам си го направи, сам си пише там и сам си го модерира - защо така се е развилнял навсякъде...Явно диагнозата му е тежка и явно не си пие редовно лекарствата...:) Но много ми писна от него, повярвай! МНОГО!

Убедена съм, че ти си нормален, здрав, адекватен и симпатичен човек. Затова кажи му там каквото иска да чуе - само и само да млъкне! Моля те! Тове вече си е клубен тероризъм неговото.....Божеееееей.....
Предварително ти благодаря!

ПС - ако става дума за друго "кака", приеми извиненията ми, че съм се припознала и те занимавам с този проблем...

Тема Споко,нови [re: Rama]  
Автор KиpoМодератор ()
Публикувано28.09.01 12:20

нещата са под контрол !
И защо е необходимо да му се връзваш изобщо ?Ще се кротне както много други хора ,които използват НЕТ-а за да самодокажат нечие свое качество ,или сбор от качества.Зарежи.
Кажи сега за котешката романтика -няма да спориш ,надявам се ,че кученцата са мнооооого по-романтични от себичните котки !

Benefacta male locata malefacta arbitror

Тема Уф, аз съм бееенови [re: Rama]  
Автор kakata (действаща)
Публикувано28.09.01 22:42

същата съм. А това е Новагодин, който вече не е модератор в Психоанализа и психотерапия. Това го боли и никой не може да му помогне, тоест може но нещо по-яко от психоанализа. Или електрошок или кютек.
Нещо го е подхванало мазото, защото го псува целия дир, а той пише ли пише.

Тема Re: Уф, аз съм бееенови [re: kakata]  
Автор Holyexecutor (абе, един такъв)
Публикувано29.09.01 04:37

Абе, Каке, това същият Новагодин ли е, дето и аз го познавам? И к'во му е станало на човека......

Трудно е да бъдеш бог

Тема Този е,нови [re: Holyexecutor]  
Автор kakata (действаща)
Публикувано29.09.01 08:04

Не знам какво му е станало, или ставало ли му е въобще?
Може пък, да си е бил такъв и тогава.

Тема Re: ох...... [re: kakata]  
Автор Rama (призрак)
Публикувано29.09.01 12:07

сега, като те слушам, чак ми дожаля за човечеца....
Бедничкият...сигурно хич не му е лесно...
А най-кошмарното е, че ужасно ми прилича на огромна част от БИВШИТЕ ми колеги (психолози) - и все повече се убеждавам колко правилно постъпих като я зарязах тази професия - и съответната професионална среда...Знаеш ли каква трагедия е това...фани единия, удари другия....

Апропо, по едно време работех в един център за шизофренно болни - и когато отидох за пръв път, помислих шефа за пациент - ако щеш ми вярвай!:))) Впоследствие центърът се саморазруши....заради такива като Новагодин и сие...Но айде да не чопля таз стара рана....

Еех....болки човешки...

Но ти си прекрасна, да знаеш!

Тема Заради Илия да мразим и св. Илиянови [re: Rama]  
Автор kakata (действаща)
Публикувано29.09.01 12:51

не бива.
Психологията, психиатрията са науки като всички други. Лошото е, ако познанието, което идва чрез тях може да накара човек да се почувства овластен и по-могъщ от другите.
Психонализа, психотерапия са дейности за уравновесени хора.
В този клуб, който сега отново тръгва напред, в психоанализата де, обсъждахме точно това преди да се разрази скандала.
Неуравновесеният и лабилният се повлиява и вместо да лекува, се разболява. това са моите впечатления. Иначе, познавам псхиатри, които са възможно най-трезвомисещите и уравновесни хора. Познавам и ексцентрични до откачане.
Харесвам криминалните психолози, харесвам и съм голям фен на доайена на съдената психиатрия - д-р Щърбанов. събирам експертизите му по разни случаи като драгоценен материал.
Клубът психоанализа ще се преименува май и набира скорост в друга насока, по-скоро взаимопомощ, отколкото теоретизиране и доказване на собствено величие.

Тема Re: Така е.нови [re: kakata]  
Автор Rama (призрак)
Публикувано29.09.01 15:47

Приятно ми е да те слушам.
И наистина те харесвам много. И с всеки следващ постинг - все повече.:)

Тема Глей пък ти,нови [re: Rama]  
Автор kakata (действаща)
Публикувано29.09.01 18:13

че и аз отдавна съм ти фенка.

Тема Недей така!нови [re: Rama]  
Автор Stephan (автентичен)
Публикувано30.09.01 01:19

От твоите поствания направо се възбудих.
Ще взема и аз да я харесам - че тогава...как ще я делим?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.