|
Тема
|
Ретро байк парти (Русе)
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 02.05.11 13:43 |
|
20 май 2011 г. в 08:00 - 22 май в 20:00
лесопарк Липник-Текето
Русе-с. Николово
Заповядайте на купона на Spirit of Freedom! Който желае да посети събитието е добре дошъл.Музика,бира и всичко необходимо за приятно прекарване!Специална покана за всички мотоветерани и тези от вас които решат да посетят партито със ижета,балкани,яви и други стари мотоциклети!
| |
Тема
|
Re: Ретро байк парти (Русе)
[re: ha!]
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 19.05.11 23:28 |
|
Аз ще участвам с ETZ-то, не е ретро ама нямам по-стара машина инъче на Текето е супер много ме кефи там. Дано няма дъж, като миналата година, че е гадно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 22.05.11 22:47 |
|
Браво на организаторите. Малко съборче но хубаво. Голямо браво и на кметицата (дано пак да я изберат) тя била наш човек, че и гръб си има
| |
Тема
|
[re: lodkarq]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 29.05.11 09:11 |
|
Радвам се за теб! Мен ме скъсаха от работа по него време и нямах как даже да намина. Снимчици, нещо?
Редактирано от ha! на 29.05.11 10:00.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 31.05.11 00:54 |
|
Съжалявам, но нямам навик да снимам а и тези, които носеха апарати не дойдоха. Пожелавам ти догодина да дойдеш с твой мотор
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 01.06.11 12:46 |
|
Ха-ха-ha! Мога да дойда с колкото си искам мотори :-)) Пожелай ми нещо друго :-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lodkarq () |
Публикувано | 02.06.11 02:22 |
|
Миии щом си имаш толкова много мотори (поне аз така го разбирам) ти пожелавам: -Следващия събор на, който искаш да идеш да имаш достатъчно свободно време никой да не те търси за работа и да си изкараш чудесно. Така става ли?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 02.06.11 13:38 |
|
:-)) Става! :-)))