Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Рокери
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Кожено яке ,каскет ,,,рокаджия  
Автор alkor1 (член)
Публикувано09.06.07 09:58

Здравейте ,мисля да се екипирам като рокаджия (най-сетне),реших да си купувам кожено яке , дочух че БГ якета май вече нямало :( Под НДК е тъга , минах през пиротска в началото има един само за якета кожени , та там имаше и с подплата-качулка ,за 250-60 лв телешка ,а нормалните са около 200, даже имаше един бокс за 230 лв, дайте съвет какво да търся и къде ,...в Ловеч не шият ли вече ,тази от Пиротска ми каза че са български , после на НДК няква ми разправя че само те шиели (няква модна къща) , та може ли направо от там където ги шият да си купя по-евтино (ако има въобще българки :)

Тези каскети къде се продават (като на Браян Джонсън от AC/DC , то други има ли :) ) ?
Не съм на мотор ;)

Тема Re: Кожено яке ,каскет ,,,рокаджиянови [re: alkor1]  
АвторPaнoбyдничe (Нерегистриран)
Публикувано09.06.07 12:10

това вече го смляхме от обсъждане. огледай на първа страница - има поне 2 теми по въпроса.

предлага и каскети.

другото, което ми хрумва, е че в момента тече софийският мотосъбор - твърде е вероятно там да намериш нещо по свой вкус и джоб.

Тема Re: Кожено яке ,каскет ,,,рокаджиянови [re: Paнoбyдничe]  
Авторalkor (Нерегистриран)
Публикувано09.06.07 16:45

A na sybora se prodavat qketa taka li ?

Тема Re: Кожено яке ,каскет ,,,рокаджиянови [re: alkor]  
Публикувано10.06.07 10:27

по принцип да. за този конкретно не мога да кажа със сигурност, тъй като по обективни причини не можах да отида.
но за него вече си изтървал влака.
следващият ти шанс е казанлъшкия събор, който е в края на идната седмица.
по традиция Вулкан продават свои неща на казанлъшкия събор, а доколкото имам инфо - и тази година ще са там.

желая ти късмет.

Тема Re: Кожено яке ,каскет ,,,рокаджиянови [re: Paнoбyдничe]  
Автор alkor1 (член)
Публикувано10.06.07 10:39

Е събора е и днес ,нали ?

Публикувано10.06.07 13:52

ти не леж` на това ухо : )
не съм виждала събор, на който в неделя да се продава друго освен кафе (за изтрезняване), бира (за изтрезняване) и евентуално храна (за успокояване на изнурени души)

но опитай, ако искаш - нещо не ти пречи.

Автор AC (Sixpounder)
Публикувано11.06.07 04:52

ахахаха яке и каскет и вече рокаджия. много лесна била процедурата бре... пфухахахаха

Авторrock_roll (Нерегистриран)
Публикувано18.01.10 17:46

http://www.aukro.bg/item890115395-eleganten-mzhki-kasket.html http://www.aukro.bg/show_user_auctions.php?uid=11441732 Успех!

Тема Re: Кожено яке ,каскет ,,,рокаджиянови [re: AC]  
Автор tirtirlin (дразнител)
Публикувано04.10.10 13:09

Аз па исках да изглеждам кат тъпо селско парче,овчар при това,та затва си купих четри офци,още не мога им запомня имената.
Рокаджия не знам кво е,ако някой иска се чувства велик може насилствено да спре и пребие патрул на НСБОП,а преди това да потренира с десетина пенсионери на зеленчуков пазар. Мислим дека да си рокаджия требва си гаден,иначе ко си свестен ше си отличник от малък,ше си с три диоптъра и шси пял в хора, - не става, купона в тоя живот е за тройкаджиите дет са под четворката,тия нагоре стават доценти,което е трагедия разбира се

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.