|
Тема
|
Събор за ретро мотоциклети
|
|
Автор | svetlio (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.07 09:37 |
|
Здравейте,искам да подема инициатива да организираме Събор за ретро мотоциклети в Южна България(на 24 май имало такъв в Русе).Искам да отида ама много път,и съм сам,и ще ми дойде скъпичко!Има много хора който се запалени по старите машини,а и всеко моторист е карал стара машина и се кефи.Да се събираме ,примерно 2 пъти в годината,да се видим да менкаме части,да пийнем,да се похвалим да се оплачем и така нататък.Ако има желаещи,моля да се свържат с мен,да се организираме 0898466756,svetoslavb@abv.bg.А и колкото повече събирания,толкова по-добре нали?Събирането може да го направим,в средата на България,около някоя кръчма,или около някоя хижа.Имам доста идеи,дайте да се организираме.
| |
Тема
|
Re: Събор за ретро мотоциклети
[re: svetlio]
|
|
Автор | raнди (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.07 10:08 |
|
за другата година трябва да се направи нещо .ще подьржаме контакт.
| |
Тема
|
[re: svetlio]
|
|
Автор | x5 (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.11.07 17:08 |
|
Здравейте
Като става въпрос за стари мотоциклети може ли да помогнете?
Търся моторетка или само рамка с двигател и скорости, но да са 4-тактов, отделни двигател и скорости и задното колело да е верига пр. нсу, триумф и др.
Ще ми се да спретна някаква олд-скуул цопарийка
| |
Тема
|
[re: x5]
|
|
Автор | angel (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.08 22:26 |
|
prodavam balkan 250 za 4asti cena 120 lv tel: 0896861894
| |
Тема
|
[re: angel]
|
|
Автор | kom6o99 (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.08 13:33 |
|
търся здраво живо за километраж за Балкан 250 също така лост за скоростите и манивела с здрави шлици
kom6o99@abv.bg
| |
Тема
|
[re: raнди]
|
|
Автор | gargata (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.10 16:05 |
|
priatel az imam 35 retro motoretki i sa ot st zagora ako iskash da me pitash nesto mi zvanni na tozi tel 0888570229
| |
|
|
|
|