Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:23 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Рокери
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема tarsia chasti za AWO 250 turist  
АвторAnton (Нерегистриран)
Публикувано04.04.05 22:31

okachvane (zadno), diferencial
antonanastasov@yahoo.com
0888 609719

Тема Re: tarsia chasti za AWO 250 turistнови [re: Anton]  
Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 01:22

Здрасти, аз скоро придобих Аво Спорт и търся динамо или нещо алтерантивно - динамо или алтеранатор от нещо друго , който да става за Аво, както и карбуратор за Спорт.
pesho_5@abv.bg

Тема Re: tarsia chasti za AWO 250 turistнови [re: pesho]  
Авторmutant (Нерегистриран)
Публикувано07.04.05 14:09

вероятноста да намериш читав карбуратор от аво е минимална
предлагам ти да пробваш със карбуратор от чз 350 фланеца пасва без да правиш никакви модификаций за динамо или алтернатор - чувал сам че става от мз но не сам сигурен дали не треа да се реже капака отпред твойто съвсем ли го няма ? не може ли да се пренавие нещо ?
и на края успех с машините :>
погледнете тази литература може да ви е от полза

Тема Re: tarsia chasti za AWO 250 turistнови [re: mutant]  
Публикувано13.04.05 21:53

mutant , blagоdarq za infrmaciqta. I drugi hоra mi kazaha da tyrsq karburator ot cz ili java . A za dinamoto - vaob6te gо nqmam , lipsva.

Тема Re: AWO 250 Sportнови [re: pesho]  
Публикувано13.04.05 22:50

И още нещо.
В момента съм с карбуратор от Турист, обаче той е с по-малък дифузор и жигльор. Иначе видях в един полски сайт алтернатор от кола, монторан откъм тръбата на аспуха с ремъчна шайба и съответно с дупчен преден капак, обаче странично продупчен , за да мине ремъка. Имам алтернатор от москвич, обаче е голям кютук. Предпочитам да сложа нещо по-компактно без да дупча капака.

Авторmutant (Нерегистриран)
Публикувано15.04.05 16:54

http://moto.zonebg.com/forum/

питай тука

Автор emski (непознат )
Публикувано16.04.05 18:42

Dinamo ot MZ pasva idealno-az sam s takova,a karburatora mi e ot Balkan 250.A da znae niakoi ot kakva ma6ina mogat da stanat segmentite?

Тема Re: AWO 250 Sportнови [re: emski]  
АвторLlTTLE (Нерегистриран)
Публикувано19.04.05 07:14

abe pi4ove si4ko mi e qsno ama neznam 6to si mislite 4e s karburator ot CZ 6te stane. v smisal ne 4e nqma da stane ama toi e predviden da hrani 175 cm3 a awo-to e 250.karal sum turist s takuv karburator verno, 2,5 /100 ama 60 i tva e, 70 po baira nadolu.ot balkan su6to stava ama suvetami e da tursite arburator ot 4-ri taktova ma6ina. v momenta karam edno AWO s karburator mikuni i butalo razsturgano na 73 mm. e to ve4e naistina e kato sport :) a po vuprosa za segmentite, o6te ne sum otkril ot kakvo pasvat na originalnite butala. a ina4e moje da smenqte napravo butaloto komplekt sus segmenti.ot 68,25 do 70 mm varianti ima mnogo , nqma da gi izbroqvam vsi4kite.

Тема tarsia chasti za AWO 250 sport/CZнови [re: Anton]  
Публикувано06.05.05 22:22

Хора , трябва ми километраж от CZ на авото да го монтирам , както и конзолки с ключове за мигачи , фарове, клаксон и тем подобни работи мисля си пак от CZ. Ако някой има подобни неща за продаване - pesho_5@abv.bg

Тема Re: tarsia chasti za AWO 250 sport/CZнови [re: Anton]  
Публикувано06.05.05 22:24

Хора , трябва ми километраж от CZ на авото да го монтирам , както и конзолки с ключове за мигачи , фарове, клаксон и тем подобни работи мисля си пак от CZ. Ако някой има подобни неща за продаване - pesho_5@abv.bg

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.