|
Тема
|
E, дойде си зимичката....
|
|
Автор |
FREEZlNG (МОТОРИСТ) |
Публикувано | 13.11.02 09:46 |
|
И какво друго друго ни остава освен да си ръсиме мозъци за мотори, за подръжка, за зазимяванета на машините и др. такива.
Я лучше на мотоцикле буду гонять
| |
|
За купони, напивки и надпивки...за сбирки и емоции..аве Рокерията е начин на живот, а не само отношение към моторите
Xay..
| |
Тема
|
Kakvo e tova зимичката.... ?
[re: FREEZlNG]
|
|
Автор | PLAGlAT (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 01:33 |
|
nema takova neshto as si karam seki den pri men tamperaturata ne pada pod 18°
:))))
| |
|
не бих сменил 1 ден с над 18° , в който съм бил на мотора си - за всичките ти дни, в които не ти пада "pod 18° "...
Xay..
| |
Тема
|
Re: Приятелю,
[re: Taтaнka Йoтaнka]
|
|
Автор | PLAGlAT (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.02 20:08 |
|
Vapros na Li4en izbor .............
na sekade si ima i dobri i loshi gledni to4ki seki se 4uvstva dobre tam kadeto ne e
as li4no obi4am da vigdam i da si sazdavam li4na predstava za neshtata
za tova i obikaliam i gledam :))
Reshil sam da napravia edin reit ot grad Brasilia do Grad Mexico za sega sme se sabrali 8 Motora !! Li4no as o4akvam tova patuvane s neveroiatno neturpenie
Saxara sam vigdal nekolko pati vigdal sam Afrikanskite Stepi i Jungla europa po4eti niama dargava v koiato da ne sam si iazdil makinata s priateli i kazvam 4e tam kadeto sa priatelite tam kadeto e Kupona mi e nai got
ako priatelite ti TATANKA sa ti na mesto kadeto e Pod 18 i ti e got tam COOL ne smeniai no tva da vidish i drugo e goliam plus
Are i ako ti se iazdi okolo Amazonka i Mexikanskata pustinia Drasni red da go mislime :))))
| |
|
Аз пък помислих, че си от клуб автомобилизъм и се бъзикаш с мотористите ...Виж ти..
Хубаво е това, за което споделяш. Аз лично никога не съм яздил извън "резервата" си. Излизал съм на 4 гуми, но с "коня" - никога!
Все пак искам да ти кажа, че от около 3 години ( когато температурата е над 18) организирам малки дву- или три-дневни пътешествия по маршрути, които избирам в последния момент! Интересното е, че винаги има някаква тематика напр.: Старини; Манастири; Планини и т.н. . Когато открия нещо изключително ( понякога се изненадвам колко малко знам за кънтрито), винаги бързам да го споделя с приятели.В повечето случаи купонът е страхотен - мотори, палатки, огньове, барбекю, ...комари - но и това си е в реда на нещата...Еех...Къде е лятото...
Този сезон сме планирали - Замъка на Граф Дракула Не се знае дали ще дойда до Мехико, но пък ти - заповядай насам, ако си навит
Xay..
| |
Тема
|
Re: баси мама...
[re: akulcho]
|
|
Автор |
mutant (shiteater) |
Публикувано | 15.11.02 11:59 |
|