Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:37 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Рокери
*Кратък преглед

Тема E, дойде си зимичката....  
Автор FREEZlNG (МОТОРИСТ)
Публикувано13.11.02 09:46

И какво друго друго ни остава освен да си ръсиме мозъци за мотори, за подръжка, за зазимяванета на машините и др. такива.

Я лучше на мотоцикле буду гонять

Тема Как за какво !?нови [re: FREEZlNG]  
Автор Taтaнka Йoтaнka (Chief)
Публикувано13.11.02 18:30

За купони, напивки и надпивки...за сбирки и емоции..аве Рокерията е начин на живот, а не само отношение към моторите

Xay..

Тема Kakvo e tova зимичката.... ?нови [re: FREEZlNG]  
АвторPLAGlAT (Нерегистриран)
Публикувано14.11.02 01:33

nema takova neshto as si karam seki den pri men tamperaturata ne pada pod 18°

:))))

Тема Приятелю,нови [re: PLAGlAT]  
Публикувано14.11.02 18:13

не бих сменил 1 ден с над 18° , в който съм бил на мотора си - за всичките ти дни, в които не ти пада "pod 18° "...

Xay..

Тема Re: Приятелю,нови [re: Taтaнka Йoтaнka]  
АвторPLAGlAT (Нерегистриран)
Публикувано14.11.02 20:08

Vapros na Li4en izbor .............

na sekade si ima i dobri i loshi gledni to4ki seki se 4uvstva dobre tam kadeto ne e

as li4no obi4am da vigdam i da si sazdavam li4na predstava za neshtata

za tova i obikaliam i gledam :))

Reshil sam da napravia edin reit ot grad Brasilia do Grad Mexico za sega sme se sabrali 8 Motora !! Li4no as o4akvam tova patuvane s neveroiatno neturpenie

Saxara sam vigdal nekolko pati vigdal sam Afrikanskite Stepi i Jungla europa po4eti niama dargava v koiato da ne sam si iazdil makinata s priateli i kazvam 4e tam kadeto sa priatelite tam kadeto e Kupona mi e nai got

ako priatelite ti TATANKA sa ti na mesto kadeto e Pod 18 i ti e got tam COOL ne smeniai no tva da vidish i drugo e goliam plus

Are i ako ti se iazdi okolo Amazonka i Mexikanskata pustinia Drasni red da go mislime :))))

Тема Ха-ханови [re: PLAGlAT]  
Публикувано14.11.02 20:57

Аз пък помислих, че си от клуб автомобилизъм и се бъзикаш с мотористите...Виж ти..

Хубаво е това, за което споделяш. Аз лично никога не съм яздил извън "резервата" си. Излизал съм на 4 гуми, но с "коня" - никога!
Все пак искам да ти кажа, че от около 3 години ( когато температурата е над 18) организирам малки дву- или три-дневни пътешествия по маршрути, които избирам в последния момент! Интересното е, че винаги има някаква тематика напр.: Старини; Манастири; Планини и т.н. . Когато открия нещо изключително ( понякога се изненадвам колко малко знам за кънтрито), винаги бързам да го споделя с приятели.В повечето случаи купонът е страхотен - мотори, палатки, огньове, барбекю, ...комари - но и това си е в реда на нещата...Еех...Къде е лятото...
Този сезон сме планирали - Замъка на Граф ДракулаНе се знае дали ще дойда до Мехико, но пък ти - заповядай насам, ако си навит

Xay..

Тема Re: баси мама...нови [re: akulcho]  
Автор mutant (shiteater)
Публикувано15.11.02 11:59

epa shtom se obichat mladite!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.