Тема
|
УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........
|
|
Автор |
FREEZlNG (МОТОРИСТ) |
Публикувано | 07.02.02 15:12 |
|
МОТОР- ВЯТЪР В ЛИЦЕТО, РЕВ НА ДВИГАТЕЛЯ, ПОКРАЙ ТЕБ КОЛИТЕ ИЗОСТАВАТ СЯКАШ СПРЯЛИ ВЯТЪРЪТ СЕ ОБТИЧА ПОКРАЙ ТЕБ. МИРИЗМА НА БЕНЗИН И НАГРЯТА ГУМА. РЪЦЕТЕ СИЛНО СТИСКАТ КОРМИЛОТО, ТЯЛОТО СЕ Е СЛЯЛО С МОТОРА.
НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ МОТОР КАРАШ, ВАЖНО Е ДА НОСИШ ДУШАТА НА ИСТИНСКИ МОТОРИСТ. НЕ Е ВАЖНО КАКВО Е ВРЕМЕТО, ДАЛИ Е ДЕН ИЛИ НОЩ. ФАРЪТ ОСВЕТЯВА ПЪТЯ. ПРОСТРАНСТВОТО СЕ СГЪВА ПОД НАПОРА НА МОЩТА. СВОБОДА,СВОБОДА.
|
|
Тема
|
Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........
[re: FREEZlNG]
|
|
Автор | Arson (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.02 12:04 |
|
A e nai prijatno kogato 3 meseca e bila zazimena mashinata i ja izkarash za pyrvi pyt. Osobeno na vlajnichko da pozavyrta zvjara zadnik i da povdiga adrenalina :))))))))))
|
|
Тема
|
[re: Arson]
|
|
Автор |
boliarka (мъничката) |
Публикувано | 13.02.02 12:27 |
|
смешно ви е на вас а какво ще кажете за стралците,на които моторетката е разхвърляна и плачка за нови части. и не можем да си караме- е-е
Болярка Биреното Човече
|
|
Тема
|
[re: boliarka]
|
|
Публикувано | 13.02.02 14:34 |
|
She ti dam da napravish edno krygche ako i ti mi dadesh da ti napravja edno ............ 
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
boliarka (мъничката) |
Публикувано | 18.02.02 13:22 |
|
да разбира се даже и ножичка ще ти дам (да го изрежеш по- лесно), но за щастие до половин месец ще е готово вече понамерих някои части
мерси за предложението
Болярка Биреното Човече
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
screamBoy (затревен) |
Публикувано | 19.02.02 04:22 |
|
;)
<.. ..>
|
|
Тема
|
[re: screamBoy]
|
|
Автор |
boliarka (мъничката) |
Публикувано | 19.02.02 11:20 |
|
мерси за вдъхновението !(вече търся място за web р.)
Болярка Биреното Човече
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 19.02.02 16:13 |
|
:) Zakachki ...ne mi se vryzvai :)))))) a i predlojenieto veche ne vaji :) prodadoh GPz-to i v momenta sym v proces na tyrsene na fzr 600 :))))) taka che sym oshte po obezmotoren i ot teb.
|
|
Тема
|
da pomognem na boljarka
|
|
Автор | Svan (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.02 22:50 |
|
Чудя се как да помогна на уважаемата си прителка Бол-ка. С части или с чувства? Бол-ке, най-вероятно като начало ще ти трябва един сравнително запазен карбуратор с електронно запалване.След това явно ще имаш нужда и от нов фар.Фара, както казват русняците.Това ще е фара, който би могъл поне малко да освети почитта ми към тебе и мощното Кавазаки, което се мъчиш да възродиш от пепелта. Нищо, друг път ще си по-внимателна когато на Е5 вдигаш 212km/h.
|
|
Тема
|
Re: da pomognem na boljarka
[re: Svan]
|
|
Автор |
boliarka (мъничката) |
Публикувано | 22.02.02 18:22 |
|
  първо никога не съм имала и неискам да имам кавазаки за мен са две фирмите Хонда и Ямаха, и да ти кажа точно пък от теб не ми трябват нито чувства нито части най- малкото защото ме бъркаш с едно друго момиче от "Дървеното"
Болярка Биреното Човече
|
|