Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Рокери
*Кратък преглед

Тема УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........нови  
Автор FREEZlNG (МОТОРИСТ)
Публикувано07.02.02 15:12

МОТОР- ВЯТЪР В ЛИЦЕТО, РЕВ НА ДВИГАТЕЛЯ, ПОКРАЙ ТЕБ КОЛИТЕ ИЗОСТАВАТ СЯКАШ СПРЯЛИ ВЯТЪРЪТ СЕ ОБТИЧА ПОКРАЙ ТЕБ. МИРИЗМА НА БЕНЗИН И НАГРЯТА ГУМА. РЪЦЕТЕ СИЛНО СТИСКАТ КОРМИЛОТО, ТЯЛОТО СЕ Е СЛЯЛО С МОТОРА.
НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ МОТОР КАРАШ, ВАЖНО Е ДА НОСИШ ДУШАТА НА ИСТИНСКИ МОТОРИСТ. НЕ Е ВАЖНО КАКВО Е ВРЕМЕТО, ДАЛИ Е ДЕН ИЛИ НОЩ. ФАРЪТ ОСВЕТЯВА ПЪТЯ. ПРОСТРАНСТВОТО СЕ СГЪВА ПОД НАПОРА НА МОЩТА. СВОБОДА,СВОБОДА.

Тема Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........нови [re: FREEZlNG]  
АвторArson (Нерегистриран)
Публикувано13.02.02 12:04

A e nai prijatno kogato 3 meseca e bila zazimena mashinata i ja izkarash za pyrvi pyt. Osobeno na vlajnichko da pozavyrta zvjara zadnik i da povdiga adrenalina :))))))))))

Тема Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ........... [re: Arson]  
Автор boliarka (мъничката)
Публикувано13.02.02 12:27

смешно ви е на вас а какво ще кажете за стралците,на които моторетката е разхвърляна и плачка за нови части. и не можем да си караме- е-е

Болярка Биреното Човече

Тема Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........нови [re: boliarka]  
Публикувано13.02.02 14:34

She ti dam da napravish edno krygche ako i ti mi dadesh da ti napravja edno ............

Тема Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........нови [re: Arson]  
Публикувано18.02.02 13:22

да разбира се даже и ножичка ще ти дам (да го изрежеш по- лесно), но за щастие до половин месец ще е готово вече понамерих някои части
мерси за предложението

Болярка Биреното Човече

Автор screamBoy (затревен)
Публикувано19.02.02 04:22

;)

<..

..>

Тема Re: УСЕЩАНЕТО ДА КАРАШ ...........нови [re: screamBoy]  
Публикувано19.02.02 11:20

мерси за вдъхновението !(вече търся място за web р.)

Болярка Биреното Човече

Публикувано19.02.02 16:13

:) Zakachki ...ne mi se vryzvai :)))))) a i predlojenieto veche ne vaji :) prodadoh GPz-to i v momenta sym v proces na tyrsene na fzr 600 :))))) taka che sym oshte po obezmotoren i ot teb.

Тема da pomognem na boljarkaнови [re: Arson]  
АвторSvan (Нерегистриран)
Публикувано19.02.02 22:50

Чудя се как да помогна на уважаемата си прителка Бол-ка. С части или с чувства? Бол-ке, най-вероятно като начало ще ти трябва един сравнително запазен карбуратор с електронно запалване.След това явно ще имаш нужда и от нов фар.Фара, както казват русняците.Това ще е фара, който би могъл поне малко да освети почитта ми към тебе и мощното Кавазаки, което се мъчиш да възродиш от пепелта. Нищо, друг път ще си по-внимателна когато на Е5 вдигаш 212km/h.

Тема Re: da pomognem na boljarkaнови [re: Svan]  
Публикувано22.02.02 18:22

първо никога не съм имала и неискам да имам кавазаки за мен са две фирмите Хонда и Ямаха, и да ти кажа точно пък от теб не ми трябват нито чувства нито части най- малкото защото ме бъркаш с едно друго момиче от "Дървеното"

Болярка Биреното Човече

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.