|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Steve Lukather идва, ейййй
|
|
| Автор | toto (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.07.09 17:36 |
|
|
Не знам дали сте наясно, но това е най-великият китарист на нашето време. На 24.07.2009 в София Лайв Клуб, съмнява ме да има вече билети. Само за ценители е концерта...
| |
|
Тема
|
Re: Steve Lukather идва, ейййй
[re: toto]
|
|
| Автор |
Cruiser (ramone) |
| Публикувано | 05.07.09 06:20 |
|
|
Не знам дали сте наясно, но това е най-великият китарист на нашето време.
Браво бе ! Крил си този факт от мен през всичките тези години ...
| |
|
Тема
|
[re: Cruiser]
|
|
| Автор | тoтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.07.09 12:59 |
|
|
Погледни и се образовай, бушмен
| |
|
Тема
|
[re: тoтo]
|
|
| Автор |
Cruiser (ramone) |
| Публикувано | 05.07.09 17:56 |
|
|
скъпи ми сульо, образованието си го провеждам предимно със слушане на музика а не с четенето на разни онлайн класацийки-мастурбацийки
Ричи Самбора (5-то място), Еди Ван Хален (6-то), Джо Пери (7-мо) .... не е леко да си американски тийнейджър
| |
|
|
|
Стив Вай и Джо Петручи са къде къде по-велики китаристи. Последният даже беше тук миналия петък.
| |
|
|
|
Колкото хора, толкова мнения. Всеки си има любим китарист... Все пак, това е някаква анкета, в която доколкото виждам са участвали доста хорица. А и 5 награди "Грами" са все пак нещо, нали? Не е лошо, преди да се изказват мнения да се запознаете с качествата на този китарист.
- Българският фен-сайт на група "ТОТО"
| |
|
|
|
А вие запознали ли сте се с качествата на упоменатите от мен светила. защото наградите 'грами' не са никакъв критерий в случая.
И 'човекът глас' спечели българския конкурс за евровизия.
| |
|
|
|
Хора, тези класации и изобщо твърдения за най-велик китарист са абсурдни!
Не можеш да сравняваш Вай с Би Би Кинг, нито пък Метени със Сеговия! Има прекалено много стилове и техники на свирене, от големите китаристи всеки е уникален и си има място под слънцето
Единственото обективно твърдение, което според мен няма как да бъде оборено, е че негърчето от Сиатъл е с най-голям принос за развитието на електрическата китара в рок музиката, а и не само! А на мен най-любим ми е другия Джими, наркоманчето от Цепелин!
Специално за Лукатър мога да кажа, че много ме кефи и вади разкошен китарен тон. Жалко, че Тото се разпаднаха.
| |
|
Тема
|
ех, дива кобилка си е тя - Китарата
[re: bulby]
|
|
| Автор |
Cruiser (ramone) |
| Публикувано | 14.07.09 05:18 |
|
|
Моите китарни любови са все едни такива - фермерски галоши в карирани ризи като Howlin' Wolf, Roger McGuinn, Clarence White, Robbie Robertson, Neil Young, Peter Green, Ry Cooder, Neil Young, Dave Hill, Johnny Thunders, Blind Willie Johnson, John Fogerty и т.н. ... все се надявам някой ден да взема да си урбанизирам вкуса, че срамота стана веке, ама на ...
| |
|
Тема
|
Re: ех, дива кобилка си е тя - Китарата
[re: Cruiser]
|
|
| Автор | Bиk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.07.09 20:44 |
|
|
шредър, рифър, слайдър, хибридаджия или друг, нема значение - Рамоунс "брос", радват и с песни без сола...хехехе, Крузъре, обади се човече...
мейлът ми е същият
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|