|
Тема
|
Цепелин в Ловеч?
|
|
Автор |
Jimmy Pop (Вервайте ми) |
Публикувано | 17.03.06 20:03 |
|
Гриша Ганчев вдига купон в Ловеч с рок легенди
Куп прочути рок групи идват в града навръх Гергьовден, за да се включат в купона по случай празника на Ловеч. Празненствата са предвидени от 6 до 11 май, когато на две открити сцени жици ще опънат "Юрая Хийп", "Назарет", "Слейд", "Сюит", както и "Щурците". На рок маратона щяло да има специална изненада, която засега се пази в тайна. Зад грандиозния проект стои президентът на "Литекс комерс" Гриша Ганчев.
Тва ако стане ще е събитието на хилядолетието в Ловеч, град в който дори Слави не идва по време на турнетата си, непонятно за мен защо (само Гришата ако го извика да му пее на ушенце).
Освен това от вътрешен човек дочух нещо специално за Лед Цепелин, което хич не ми се вярва, но много ми се иска. Може би те са изненадата, въпреки, че ще остана много изненадан, ако ни изненадат с тях. Не знам от кога не са се събирали под името Цепелин, знам само, че имат няколко концертни изяви след смъртта на Бонзо - с неговия син зад барабаните.
Явно Гришата някой го е фраснал с нещо доста тежичко по главата, за да замени с лека ръка Глория и Азис с глутница старчета с китари.
Хвала на такъви инциденти!
И дано да е истина!
They try to build a prison for you and me to live in...
| |
|
И не само в Каварна...и Несебър...и Несебър.
Там не знам какво ще си казват възрастните хора, ама след Стинг и Джо Сатриани, може и Мейдън да забият и там.
| |
|
Трябва да почерпиш по тоя повод!  
Why do we dream when our thoughts mean nothing and when will we learn to control?
| |
Тема
|
..понятието истина...
[re: Jimmy Pop]
|
|
Автор | Petrucci (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.06 00:27 |
|
...и в журито ще участват:
Любо Малковски
Богдн Томов
Кирил Ампов
Анна - Мария Тонкова
Тома Спространов
Росица Кирилова
Ивайло Крайчовски
...жалка история, брато !!!
от '92-ра насам нищо в този иначе красив град не се е случвало...
не бих пожелал да съм се раждал там...но съм се...
| |
|
Очевидно Led Zeppelin няма да дойдат, ама някой все пак мисли ли да ходи към Ловеч? 
Take it as it comes
| |
Тема
|
Как беше?
|
|
Автор | Koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.05.06 08:06 |
|
Защо никой не разказа как е минало в Ловеч?
Мои приятели бяха там и са се изкефили много.
| |
Тема
|
Re: Цепелин в Ловеч?
|
|
Автор | veronito (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.07 08:22 |
|
Аз съм от Ловеч и мога да ви кажа че този рок фест си е напълно възможен ! И както го имаше миналата година така го има и тази . Цепелин не са пяли но имаше много други групи . Нямаше големи изненади освен зарята всяка вечер и дъждът всеки ден . Предлагам ви да дойдете и сами да се уверите
| |
Тема
|
Re: Цепелин в Ловеч?
[re: veronito]
|
|
Автор | unforgettable (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.07 13:06 |
|
няма да мога да дойда - както и миналата година не успях, но ви пожелавам успешен фест и по-малко дъжд!
| |
|
|
|
|