|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Sting в Несебър на официалния му сайт
|
|
Автор |
Seaborn (Aeronnen Tull) |
Публикувано | 23.03.06 11:47 |
|
Вече и на официалния му сайт, датата е 12-ти Юни. Май излезе вярно. 
| |
|
е па, верно е, па то
някой си имаме вече и билети, защото използвахме първите три дена да си ги купим, когато бяха с 15 лв. по-евтинки! Инак са по 50 кинта.
Голям е Стинг, ГОЛЯМ! Особено наживо, съм забелязал.
живот и здраве да е само - чака ни велико лято!
-------------------------------------------------
Заседанието продължаваРедактирано от VlOLATOR на 23.03.06 12:59.
| |
|
Точно щях и аз да пиша, че вече имаме и билети... кофти, че влязох тук час и половина по-късно.:-)
Е, там сме - няма начин.
| |
|
Хехе, ами що не казвате?
Аз този клуб го ползвам и за актуална концертна информация, а Стинг го бях заебал вече като възможност, защото тук такова мнение преобладаваше. Не че съм за 15-те лева, ама все пак!

| |
|
"Хехе, ами що не казвате"
...ми щото дир-а е толкова НАСРАН вече, че просто се чудя, кво правя, аджеба, тука!!!???
глупашки навик, може би...и щото требе да си наглеждам Депеш-а!
Копирам си предварително всяко по-дълго мнение и ми побелява брадата докато го постна! Двама-трима нормални юзъри не можеш да хванеш на серозна приказка, всичко бяга....и правилно бяга!
В клуб "Администрация" им викам: "Аллоооо, клубовете са РУИНА, направете нещо!". Киро вика: "Работи се по клубовете, спокойно!"
Аз отвръщам - "Последния път като се "работеше", единствената видима промяна бе смяната на основния цвят със сегашната лайняна резеда"
dir.bg не заслужава малкото останали свестни юзъри, чуй ми думата.....грам не ги заслужава!
Заседанието продължава
| |
|
Тъжно е. А беше хубаво място.
Дай съвет накъде да се изнасяме? Поне да е групово? 
| |
|
Забравих да кажа, че странно защо на мен не ми прави големи проблеми. Единственото е, че напоследък често дава съобщението за многото потребители, но с един рефреш всичко се оправя, няма нужда дори да копирам мнението преди това (което въпреки всичко по стар навик правя). Много хора се оплакват и се чудя дали не е диров бъг спрямо другите браузъри (аз съм с Internet Explorer)??
| |
|
...тъпо е да правя тук публична реклама на други форуми и портали...в пряк текст!
прегледай последните ми мнения из "Рок"-а....и ще намериш едно сравнително добро място!
Заседанието продължава
| |
|
Дирът не ми е показвал съобщението за многото заявки от около 24 часа?! И мненията ми приема, макар и леко по-бавничко. И върви доста стабилно. Да не му е станало нещо?
Чудя се дали да не пусна една тема за концертите по принцип, м? Дали ще е интересно?
Why don't you take me for a little while? Singing me songs, you know, will make me cry!
| |
|
Пускай темата за концертите! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|