Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:35 15.07.25 
Музикални
   >> Рок
*Кратък преглед

Тема ALICE COOPER?нови  
Автор gamina (mind reader)
Публикувано03.03.06 19:16

30 Юни - стадиона в Несебър, в комплект с DIO...
пропуснах предния път, дано сега наистина дойде пак чичко Алис
инфото е от тук:

за съжаление Pearl Jam отпадат

To those who understand, I extend my hand
To the doubtful I demand, take me as I am

Тема Ех...нови [re: gamina]  
Автор the_alchemist (шоколад)
Публикувано08.03.06 14:40

мрън! Плановете ми за живота се въртяха около тоя концерт... броях дните до него, а той пропадна... мъка, мъкааааа!

Let me sleep all night in your soul kitchen...

Тема ... [re: the_alchemist]  
Автор VlOLATOR (д-р Фостър)
Публикувано08.03.06 16:00

"тоя концерт"

Тоя концерт никога не съм го смятал за нещо реално или сигурно, за да си позволя да му се радвам.
В последната година се наслушах и начетох на обещания за кви ли не концерти, на кого ли не, на кви ли не безумни места. То не бе AC/DC на гарата в Стара Загора, не беше Стинг в Несебър, не бе Айрън Мейдън във Варна, не бяха Ролинг Стоунс в Якоруда, Кис на Мальовица...и прочие!
Depeche ги обещаваха от ТРИ агенции..., като спряганото място беше от Слънчев бряг до Каварна. Накрая ги осигури четвърта. В София.
Дори тези каварненски истории почнаха да намирисват.
За тоя предстоящ "Монстрърс Ъф Рок", списъците с бандите преминаха през купища модификации. Ся гледам последния такъв - няма една свестна банда, баси! От дърво - нагоре.

По темата: Алис Купър не бих го гледал, ако ще да грачи пред блока ми, без пари. Пълна карикатура.

-------------------------------------------------
Заседанието продължава

Редактирано от VlOLATOR на 08.03.06 16:23.

Тема Re: ...нови [re: VlOLATOR]  
Автор gamina (mind reader)
Публикувано08.03.06 20:31

всеки има право на мнение - това за Алис Купър
за Каварна и Куртово Койнаре...
то май се очакваше в крайна сметка Monsters Of Rock да се състои от концерти на Axel Rudi Pell, Nazareth и Scorpions, с евентуалното участие на Soulfly че отдавна не са идвали
Големите приказки май си останаха само приказки...
p.s. Стинг не е ли на 8 юни или юли наистина в Несебър? поне аз така знам.

To those who understand, I extend my hand
To the doubtful I demand, take me as I am

Редактирано от gamina на 08.03.06 20:32.

Тема Re: ...нови [re: VlOLATOR]  
Автор the_alchemist (шоколад)
Публикувано09.03.06 10:46

Ами аз толкова много исках концертът да го има, че накрая повярвах

По темата: мен пък Алис Купър ме кефи

Let me sleep all night in your soul kitchen...

Тема Re: ALICE COOPER?нови [re: gamina]  
Автор MaPBuH (WPM)
Публикувано10.03.06 12:14

Явно отсега трябва да почна да спестявам ... поне чичко Стинг с удоволствие бих го гледал на живо.

--
Lip my stockings!

Тема Re: ...нови [re: the_alchemist]  
Автор Seaborn (Aeronnen Tull)
Публикувано13.03.06 15:50

В отговор на:

...мен пък Алис Купър ме кефи.

Мен също. Гледах го в София и още ми е в главата изпълнението на Ballad Of Dwight Fry в усмирителната ризница. Струва ми се, че има чудесен талант да прави такива изщракани и въздействащи песни като въпросната, а като се добавят Years Ago, Steven, Former Lee Warmer и много други. Плюс хитовете, които са си супер - Love's A Loaded Gun, Hey Stoopid, No More Mr. Nice Guy, Bed Of Nails, Fresh Blood, да не ги изброявам, десетки са...

А иначе ми е от любимците като цяло, във всеки период си имам любими албуми и песни.

Тема Re: ...нови [re: gamina]  
Автор Tony_st (dreamer)
Публикувано23.03.06 15:03

Относно "p.s.Стинг не е ли на 8 юни или юли наистина в Несебър? поне аз така знам."
Ми там е - Несебар - 12 юни - Стинг. Имам билети вече. Няма мърдане.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.