|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Какво слушам в момента. (2)   |  |  | Автор | ArthurDent (42) |  | Публикувано | 05.07.04 10:51 |  |  | 

И понеже стана тежка старата тема ( и да спазваме стила и от другите места с подобни теми
  ) отварям продължение на добрата раздумка. 
 Вече си намерих и сега слушам :
 Faster Pussycat - House Of Pain от Ain't No Way Around It

Усмихни се - утре ще е по-зле!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)  [re: ArthurDent] |  |  | Автор | karasko (невидимо дете) |  | Публикувано | 05.07.04 11:40 |  |  | 

Bon Jovi - If I Was Your Mother

hehehehe

с малко влакче композирам патките в реката

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)  [re: ArthurDent] |  |  | Автор | Taлиecин (knightofshadows) |  | Публикувано | 05.07.04 18:06 |  |  | 

Entombed - Abnormally Deceased

No one remembers the singer. The song remains.

|  |  |  
             |  |  | 

Therion - Lemuria и Sirius B, Arcana - Dark Age of Reason и The Last Embrace.

Shine On

|  |  |  
             |  |  | 

Ето силата на тази тема - подсети ме че още не съм си изтеглил новите Therion-и
    Аз съм на:
 Atrox - 1997 Mesmerised - 03 Wave (ама май не за дълго
  ) 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)  [re: ArthurDent] |  |  | Автор | VlOLATOR (I rush for you) |  | Публикувано | 06.07.04 09:43 |  |  | 

...Genesis `69 /From Genesis to revelation/...
 ..., а снощи слушах King Crimson, Faith no more...и малко Metallica.../S&M-a/ ...то и без друго откакто излезе S&M нищо друго тяхно не мога да слушам...

|  |  |  
             |  |  | 

"...то и без друго откакто излезе S&M нищо друго тяхно не мога да слушам..."
 Е тук тотално ми се срина в очите (всъщност ако още може де)
    - ти предполагам не си чувал значи за албуми като "Ride The Lighting" и "Master Of Puppets" (и отчасти "...And Justice of All") 
 Trouble - Run To the Light от 1987 Run To the Light

PS Това е пример че и аз мога да се опитам да си налагм моето мнение

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)  [re: ArthurDent] |  |  | Автор | BlackDog (The One'n'Only) |  | Публикувано | 06.07.04 10:33 |  |  | 

Ха, пропуск да направиш...невероятно...
    То не че и аз не съм ги заредил в свалячката от един месец, ама докато им дойде реда...още съм на Dreams of  Sanity....

колкото повече, толкова повече

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)  [re: ArthurDent] |  |  | Автор | VlOLATOR (I rush for you) |  | Публикувано | 06.07.04 11:49 |  |  | 

...пиле, както сигурен съм знаеш, в S&M има парчета от всички изброени албуми...Говорех, че ми харесва звученето ИМ там!...Защо да им слушам албумните версии на парчетата от Master-a, Ride-a, Justice-a, ....като мога да ги чуя подсилени със силата, красотата и богатата хармония на симфоничния оркестър...А и Джеймс пее там по-добре от всякога ....Това може да го отрече само човек, който не е чувал друг концертен запис на Металика...., а само албумните версии...
 "тотално ми се срина в очите"
  ....потресен съм!...Да бъда на висок пиадестал в твоите очи беше целта на живота ми....Сега кво ще правя по-дя-во-ли-те-да-го-взе-мат!!    

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какво слушам в момента. (2)
[re: VlOLATOR] |  |  | Автор | BlackDog (The One'n'Only) |  | Публикувано | 06.07.04 12:15 |  |  | 

Е, не...ти, дето държиш на добрият саунд и изпълнение, да кажеш, че това е най-добрият лайв на Металица...стига бе, не се излагай, това е най-тъпото комерсиално изпълнение, което тез юнаци сътвориха...чуй примерно Снейкбайт или Лайв Шит...а има и едно буутлег издание със този симфоничен оркестър, под името Симфоника`99...ми те са много по-добри концерти, а и Джеймза наистина пее /доколкото това въобще му се отдава..особено напоследък с онез мъчителни пубертетски извивки, дето ги докарва/

колкото повече, толкова повече

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |