Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:12 16.07.25 
Музикални
   >> Рок
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема PETER GABRIEL!!!  
АвторБacтyнckи (Нерегистриран)
Публикувано22.06.04 12:29

Нищо не казвате за концерта ...бива ли така?!?
А БЕШЕ ВЕЛИКО....Който беше,знае....за цял живот!!!

Тема Re: PETER GABRIEL!!! [re: Бacтyнckи]  
Автор Яcминa (strangelove)
Публикувано22.06.04 12:46

беше изключително красиво...

...I follow you...

Тема Re: PETER GABRIEL!!! [re: Яcминa]  
Публикувано22.06.04 12:55

...и толкова кратко....
Така ми се стори де,иначе си беше 2 часа

АвторИвaйлo (Нерегистриран)
Публикувано22.06.04 13:47

Имах случай да споделя вече, но в друг клуб, впечатленията си от концерта на Питър Гейбриъл. Не подценявам обстоятелството, че е страхотно само по себе си да видиш П. Гейбриъл на живо в България.

Аз обаче /наивно/ имах по-други очаквания: преди всичко, силно се надявах, че Гейбриъл е включил в програмата си поне едно-две парчета от своя Дженесис - период. Уви - не чухме нито едно. За съжаление това обстоятелство попречи да се запознаем поне отчасти с изключителната предистория на соловата му кариера.

Гейбриъл е сърцето и мозъка на този Дженесис, който успя да превърне рок музиката в интелектуално преживяване от изключителна класа. Дори ранните му солови албуми /началото на 80-те/ са твърде далеч от шедьоври като The musical box от албума Nursery crime или Supper is ready от Foxtrot. Да не говорим за монументалния Lamb lies down on Broadway. Освен това не чух и мои любими песни като Don't give up, River, Shoot the monkey... Но най-страното беше, че реквизитът за песента Talk to me стоеше на сцената /червена телефонна кабинка, която беше покрита в дъното на сцената/ но така и не чухме тази песен.

Това е: бяхме свидетели на малък фрагмент от творчеството на Гейбриъл, от което не можем да сме недоволни.

Автор armydreamer (local mythago)
Публикувано22.06.04 14:27

Днес само обикалям клубовете и пиша:
Концертът беше велик!
Единственото, което не беше така, както си го представях, бе изпълнението на Here Comes the Flood. И все пак, интимната атмосфера от началото прерастна в нещо незабравимо.
Но мина много бързо .

Публикувано22.06.04 14:34

да, два часа никак не е малко време....но и на мен ми се стори, че отлетяха за един миг......пък и нарочно пристигнах на стадиона чак в девет часа /бях чула грешна информация, че ще подгрява една моя "любима" формация или каквото там са - БУЛГАРО - и най-вероятно да изпълнят неописуемото си парче "Оргазмус"....което нямаше да мога да понеса/...та думата ми беше, че за мен концерта започна точно когато си почна и по тази причина приключи много по-бързо от всичките останали концерти, на които съм била....даже не се изморих от стояне и подскачане...пък и краката не ми отекоха както друг път...само глезена си поизкълчих малко, ....но никак, ама никак не бях изморена накрая...:)

...I follow you...

Тема Re: PETER GABRIEL!!! [re: Ивaйлo]  
Публикувано22.06.04 14:42

..и аз до последно се надявах, че ще изпълнят "Don't give up"...даже бях почти убедена в това...но нищо...другият път..

...I follow you...

Тема Re: PETER GABRIEL!!!нови [re: armydreamer]  
Автор Mixman ()
Публикувано22.06.04 14:45

А звука как беше?

Промяната на мнението не е признак за слабохарактерност, а за развитие...

Тема Re: PETER GABRIEL!!!нови [re: Mixman]  
Публикувано22.06.04 14:56

Тука удряш в десетката! Звукът беше перфектен..за мен де

Тема Re: PETER GABRIEL!!! [re: Яcминa]  
Автор armydreamer (local mythago)
Публикувано22.06.04 15:00

Don't Give Up и аз я чаках... От друга страна, Мелани се справя добре с пеенето, но не е Кейт.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.