|
Тема
|
джо лин търнър set list
|
|
Автор |
Bиpakoчa (мръшляк) |
Публикувано | 29.07.03 17:00 |
|
някой има ли представа какво ще пеят тия, зашото е ако само песни на brazen abbot - мерси!
Ако има хитове на рейнбоу - кои ще са?
| |
Тема
|
Re: джо лин търнър set list
[re: Bиpakoчa]
|
|
Автор |
arc (en-ciel) |
Публикувано | 29.07.03 17:31 |
|
, където се казва следното, по въпроса, който задаваш.
За пръв път ще свириш на живо с Brazen Abbot. Притеснен ли си?
Въобще не съм притеснен, напротив – очаквам тези концерти с голямо нетърпение. Искам да зарадвам българските феновете на Brazen Abbot, на Deep Purple, на Rainbow, на Joe Lynn Turner и въобще на хард рока. В България има много здрава хард рок култура. Сигурен съм, че тези концерти ще бъдат голямо удоволствие - и за групата и за публиката. Работим усилено с бандата, казал съм на всички, че искам да направим нещо много специално и всички сме много ентусиазирани.
Колко време ще трае един концерт?
Всяко шоу ще бъде доста дълго – повече от два часа. Репертоарът е обширен, парчетата ще бъдат много...
Ще свирите ли кавъри?
Ще свирим и Deep Purple и Rainbow, най-малкото заради Joe Lynn Turner. Освен това са моите любими банди и няма да изпусна шанса да изпълня най-великите им парчета с такъв вокалист като Joe.
Колкото до кои ще са песните, мога само да предполагам, че "Stargazer" едва ли ще я чуем точно на този концерт. Пък де да знаеш...”най-великите им парчета” казва, то от това по-велико има ли!?
| |
Тема
|
Re: джо лин търнър set list
[re: arc]
|
|
Автор |
Tony_st (mechtatel) |
Публикувано | 30.07.03 10:59 |
|
Ммм да, нещо такова каза и Търнър в шоуто на Слави.
Ще видим...
| |
|
|
|
|