|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Motorhead и Clash  
| |
|
i STRANGLERS,ama v ogromny dozy
PUNK'S NOT DREAD!
http://mail.dir.bg/~lavrentiiberia/CDrporuchky.txt
| |
Тема
|
Re: е, много ще му дойде на детето
[re: Bgpunk]
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 23.01.02 01:57 |
|
малко е още 
| |
Тема
|
Re: и слушай
|
|
Автор |
Cив (кръгъл идиот) |
Публикувано | 23.01.02 15:34 |
|
поздрав с Golden Brown на Стренглърс :)
I chose not to choose life, I choose something else. And the reasons? There are no reasons
| |
Тема
|
Re: и слушай
[re: Cив]
|
|
Автор |
Bgpunk (Bulgarski punk) |
Публикувано | 23.01.02 18:35 |
|
strahotno parche,unasya me v naykakvi mnogo dalechny vremena
PUNK'S NOT DREAD!
http://mail.dir.bg/~lavrentiiberia/CDrporuchky.txt
| |
Тема
|
Re: Направо си се оляла!!!
[re: Dudka]
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 24.01.02 01:12 |
|
Ако не ме бяха помолили да се държа добре с теб, щях да те побъркам направо!!!
| |
Тема
|
Re: Мило чедо,
|
|
Автор |
babaToHka (starilo patilo) |
Публикувано | 24.01.02 06:44 |
|
Мило чедо, гълъбче!
Отдавна някой постинг не бе сгрявал тъй старческата ми душа. Размишлението по темата кой с кого се е чукал докара допълнителна тръпка на поизстиналото ми веч тяло. А таз истинска красота ,дето се криела в повсеместното правене на свирки, предизвика бушуващ пожар в закърнялото ми въображение. И разбира се, всичко е заради Нея - заради Любовта, заради Музиката... Трябва наистина да сме съвсем одъртели и изкуфяли, за да може да ни мине през ъкъла, че милите младежи, които описваш правят всичко това от показност или за да прикрият липсата на музикално въображение и култура. Само на дъртози като нас би хрумнало, че за да се продават или станат известни някои групи биха си правили свирки и на сцената. Разбира се, далеч съм от мисълта, че на съответната сцена те няма какво да правят, поради своеобрзната си бездарност...
Така че ,пиле юбаво, не слушай старческите ни бъртвежи за разни изпушили като нас мозъци, дето дори не си ги чувала. И да ги чуеш, сигурно няма да ги разбереш.
Бъди щастлива в своята младост!
Грозно е, но го правят госпожо! Лапичките им се плъзгат по леда, а те пак и пак...
| |
|
ми ти искаш Дудке, пък ние си спомняме как е било вчера и онзи ден и преди час.....
схващащ ли за какво говоря? 
бързо убии мухите, да не земат да кацнат на някой плакат, че после е нехигиенично като ги цункаш...плакатите де, не мухите
Студена лимонада нося аз
| |
Тема
|
Let the sunshine, бре ... дами и господа
|
|
Автор |
Cruiser (рокаджия) |
Публикувано | 24.01.02 12:10 |
|
Мдаа ... отново раздавам хипарски призиви.
То верно, че рокът вдетинява, ама ...
Абе хора, след като рок-музиката е любов, или пък начин да усещате емоцията от живота, или пък някакъв бодеж, който ви кара да се чувствата по-живи, или пък болката "Дженис Джоплин", или пък вратата "Джим Морисън", или пък вашият ритник по задника на държавата, или пък знам ли какво по дяволите ... защо я превръщате в такава фронтова линия ?
Още ли думи като "умен","стар", "готин", "изветрял" означават нещо за вас ?
Тъпо е.
Нека да не се доказваме точно чрез рока. Или по-скоро, има ли изобщо смисъл да се доказваме ? Ясно е, че всеки намира своята Лична Емоция в музиката по различен начин. Няма двама души, раснали под един и същи похлупак като клонинги. И в това е чарът на ситуацията.
Дудке, добре дошла в зоопарка ! :-))
Тук всички сме хора с грешка в растежа Едни повече, други по-малко порастнали. Но общо-взето споделяме максимата "It's never too late to have a happy childhood". Просто не можеш да си представиш що постинги ще ти се изсипят, ако пуснеш темата "Любима детска книжка".
Защо класираш думи като "възраст", "любов", "детство", "музика" и т.н. в различни категории в зависимост от музиката ? За мен те никога не са вървяли отделно.
Веднъж прочетох на една фланелка надпис, който ми хареса - "Конформирай се, полудей или стани художник". Ами ей на - третият вариант ми се види най-приемлив. А всеки си запълва рамката "художник" със свое собствено съдържание, нали ?
Хмм ... ревюто ти за Flickerstick и останалите банди беше свежо. Признавам си, че не съм ги слушал, но не е късно и да ги прослушам. Но мен лично ме интересува музиката която правят, не съпътстващите ги джангъри, шумотевици, влюбвания, кой какъв договор сключил, коя кучка кого прекарала ... Това е част от живота на всеки човек, това не е част от музиката. Всъщност, една от страните на музиката от 90-те, която винаги много ме е дразнила е, че външната й страна стана преобладаващата. Но това е друга тема.
А и тези случки, които ги разправяш са стари колкото ... колкото рока
И младите Ролинг Стоунс например, повечето от които все още малолетни, са пребивавали в една лондонска таванска стая, всяка вечер са били накъркани до екс, биели са се и са изписвали мисли по стените със собствените си ... екскременти, защото в бърлогата им не е имало тоалетна. И само след няколко месеца са издали едноименния си албум "Rolling Stones" - един от най-легендарните дебюти в рока изобщо.
Така, че ... "нови" групи за "умни" хора всъщност няма. Всички хора сме относително глупави - независимо в кой етап на живота си се намираме, а всяка нова музика е добре лакирана стара . Честно. Казвам ти го от позицията на човек, слушащ активно музика вече поне от 15 години.
И да не ти пука, кой какво ще каже, пиши така за музиката, както я усещаш и ще видиш, че кой знае колко не се различаваме.
Ъъъ ... и още нещо. Животът е прекалено важен, за да бъде приеман насериозно 
| |
Тема
|
Това хубаво, Пънкарич, само дето ...
|
|
Автор |
Cruiser (рокаджия) |
Публикувано | 24.01.02 21:12 |
|
... ми напомня на лафа "Цялата пАра отива в свирката на локомотива"
За музиката ли говорим изобщо или за засегнатото си от едно непремерено изказване честолюбие ?
Добре де, не мога да ви разбера защо така сте се вкопчили като старчетата от Светия Синод и всеки иска да наложи своята истина. Ми няма да стане. Всяка възраст си има своя истина. Аман от търсене на Великата Шаячена Истина ! :-)))
А вие вече набъркахте и музиката като агит-средство, почнахте да чоплите с нея бита си и поколенията си. Ето, след малко пък Дудка с основание ще ти тръсне в отговор постинг за задръстеното от битовизма си по-старо поколение и т.н.
Айде да не вапцаме музиката с блажни бои, а да си я слушаме. И всеки да я използва по предназначение за начесването на собствените си протуберанси. Какво значение има дали те се казват "Боно", "Бонка" или "Бончо" ? 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|