Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 16.07.25 
Музикални
   >> Рок
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема СРЕЩА - deadly seriousнови  
Автор Cruiser (рокаджия)
Публикувано15.01.02 13:11

Току-що си разлях кафето върху клавиатурата. И това ако не е поличба, че нещо скоро ще се случи ...

Да изпълзим на светлото другари ! Да станем от бележки под линия - в бележки над линия

Не се притеснявайте за публичността, фотоапаратът ще е у мен.

И така - ден събота.
Къде ? Кога ? Кой ?

Вик подхвърли идеята за "О'Шипка" (там не съм ходил), но бирата била левче, а ситюейшънът - леко сумрачен, таман за дискусии правен.

Тема Re: СРЕЩА - deadly seriousнови [re: Cruiser]  
Автор karasko (Търсещ)
Публикувано15.01.02 15:01

abe ne ako goworim za dolnoto pomeshtenie na o shipka, e silno sumrachen, obache njama da mojem izobshto da se chuem....
goljama dandanija e

Студена лимонада нося аз

Тема Re: СРЕЩА na VIGrupa Shturciteнови [re: Cruiser]  
Автор Vik~ ()
Публикувано15.01.02 15:12

Taka si e no moje i v bara na hotel Radisson sas mnooo iako s fantastichni ceni no s gledka kum parlamenta tukmo v unison s izbornite nastroenia v Club-a ROCK... Nick boooje regnah se sega sum ... free sailing chlen ... v edin moment ...
obeshtanata bira si e obeshtana bira...no kakvo pravime sas 100$ -ra a otdavaneto ti pod naem v club chess /naprimer/...edno blizko budeshte bih kazal... ili po -dobre da suzdadem nov club - novo ime /ne che znam dali ima club na pochitatelite na igrata shah/ za novi platci... da sabirame clubna taksa ta da ima kinti za CD-ta za nashia si club, A?
ei...kakvo stana izbrahme li te za moderator
Vik

Тема Re: СРЕЩА - deadly serious [re: karasko]  
Автор Cив (кръгъл идиот)
Публикувано15.01.02 15:46

караско в мазето не е за теб - няма лимонада :)))

ак' не се сещаш съм бергсън :)))

I chose not to choose life, I choose something else. And the reasons? There are no reasons

Тема Re: СРЕЩА na VIGrupa Shturciteнови [re: Vik~]  
Автор Nickname (God)
Публикувано15.01.02 17:15

ами не знам - вие ще кажете

Тема Re: Там, тогава, ниенови [re: Cruiser]  
Автор Nickname (God)
Публикувано15.01.02 17:20

Както кажете! Ама е хубаво да е някъде, дето някой като каже нещо, няма да коства свръхчовешки усилия от страна на другите да разберат, че някой е казал нещо

Тема Re: я кажинови [re: Cruiser]  
Автор Nickname (God)
Публикувано15.01.02 17:32

какво още да ти запиша?
Мислех да ти запиша на Rough Silk нещо - ама няма смисъл да го правя от мп3с, ще ти го запиша като ми пристигнат ЦДтата от Германия.
Ако искаш от ЦД нещо може примерно новия албум на Royal Hunt; Symbolic на Death; на Rage - Black In Mind или XIII; на Therion - Theli или Vovin; Amorphis - Elegy; За тия се сещам, че сме говорили за тях, че са ми тука дисковете (щото повечето не са) и най-вече, че са по-трудни за намиране в БГ.
А пък ако искаш нещо от мп3с да направя на ЦД - тук вече трябва списък да ти пратя :))) Примерно може онзи албум на Сам Гопал (нали си фен на Леми), ама имам още песен и половина за дърпане от него (те не знам дали не са някакви бонуси тия песни всъщност).

Тема SAM GOPAL, разбира се ! :-)))нови [re: Nickname]  
Автор Cruiser (рокаджия)
Публикувано15.01.02 17:54

Eй, добър чиляк този Ник, бе !

Още една такава постъпка и ще си сложа за таг фразата "In GOD we trust" :-)))

A и Rough Silk също много ми се иска да ги чуя, ама по-нататък.

Тема Ами това е идеятанови [re: Nickname]  
Автор Cruiser (рокаджия)
Публикувано15.01.02 17:59

Да измислим в тази тема едно леснодостъпно място и приличен час и да се транспортираме дотам.

Аз съм зле със софийската топография, така че очаквам от вас да дойдат идеите. Където кажете.

Тема Re: SAM GOPAL, разбира се ! :-)))нови [re: Cruiser]  
Автор Nickname (God)
Публикувано15.01.02 18:01

ами аз смятах Rough Silk, ама няма смисъл сега. По-добре да ти ги запиша от CD. Ще стане доста по-добре.
А ако искаш още нещо сега - кажи просто! Няма проблеми!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.