|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
СРЕЩА - deadly serious
|
|
Автор |
Cruiser (рокаджия) |
Публикувано | 15.01.02 13:11 |
|
Току-що си разлях кафето върху клавиатурата. И това ако не е поличба, че нещо скоро ще се случи ...
Да изпълзим на светлото другари ! Да станем от бележки под линия - в бележки над линия
Не се притеснявайте за публичността, фотоапаратът ще е у мен.
И така - ден събота.
Къде ? Кога ? Кой ?
Вик подхвърли идеята за "О'Шипка" (там не съм ходил), но бирата била левче, а ситюейшънът - леко сумрачен, таман за дискусии правен.
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА - deadly serious
[re: Cruiser]
|
|
Автор |
karasko (Търсещ) |
Публикувано | 15.01.02 15:01 |
|
abe ne ako goworim za dolnoto pomeshtenie na o shipka, e silno sumrachen, obache njama da mojem izobshto da se chuem....
goljama dandanija e
Студена лимонада нося аз
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА na VIGrupa Shturcite
|
|
Автор |
Vik~ () |
Публикувано | 15.01.02 15:12 |
|
Taka si e no moje i v bara na hotel Radisson sas mnooo iako s fantastichni ceni no s gledka kum parlamenta tukmo v unison s izbornite nastroenia v Club-a ROCK... Nick boooje regnah se sega sum ... free sailing chlen ... v edin moment ...
obeshtanata bira si e obeshtana bira...no kakvo pravime sas 100$ -ra a otdavaneto ti pod naem v club chess /naprimer/...edno blizko budeshte bih kazal... ili po -dobre da suzdadem nov club - novo ime /ne che znam dali ima club na pochitatelite na igrata shah/ za novi platci... da sabirame clubna taksa ta da ima kinti za CD-ta za nashia si club, A?
ei...kakvo stana izbrahme li te za moderator
Vik
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА - deadly serious
[re: karasko]
|
|
Автор |
Cив (кръгъл идиот) |
Публикувано | 15.01.02 15:46 |
|
караско в мазето не е за теб - няма лимонада :)))
ак' не се сещаш съм бергсън :)))
I chose not to choose life, I choose something else. And the reasons? There are no reasons
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА na VIGrupa Shturcite
[re: Vik~]
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 15.01.02 17:15 |
|
ами не знам - вие ще кажете 
| |
|
Както кажете! Ама е хубаво да е някъде, дето някой като каже нещо, няма да коства свръхчовешки усилия от страна на другите да разберат, че някой е казал нещо 
| |
|
какво още да ти запиша?
Мислех да ти запиша на Rough Silk нещо - ама няма смисъл да го правя от мп3с, ще ти го запиша като ми пристигнат ЦДтата от Германия.
Ако искаш от ЦД нещо може примерно новия албум на Royal Hunt; Symbolic на Death; на Rage - Black In Mind или XIII; на Therion - Theli или Vovin; Amorphis - Elegy; За тия се сещам, че сме говорили за тях, че са ми тука дисковете (щото повечето не са) и най-вече, че са по-трудни за намиране в БГ.
А пък ако искаш нещо от мп3с да направя на ЦД - тук вече трябва списък да ти пратя :))) Примерно може онзи албум на Сам Гопал (нали си фен на Леми), ама имам още песен и половина за дърпане от него (те не знам дали не са някакви бонуси тия песни всъщност).
| |
Тема
|
SAM GOPAL, разбира се ! :-)))
[re: Nickname]
|
|
Автор |
Cruiser (рокаджия) |
Публикувано | 15.01.02 17:54 |
|
Eй, добър чиляк този Ник, бе !
Още една такава постъпка и ще си сложа за таг фразата "In GOD we trust" :-)))
A и Rough Silk също много ми се иска да ги чуя, ама по-нататък.
| |
|
Да измислим в тази тема едно леснодостъпно място и приличен час и да се транспортираме дотам.
Аз съм зле със софийската топография, така че очаквам от вас да дойдат идеите. Където кажете.
| |
Тема
|
Re: SAM GOPAL, разбира се ! :-)))
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 15.01.02 18:01 |
|
ами аз смятах Rough Silk, ама няма смисъл сега. По-добре да ти ги запиша от CD. Ще стане доста по-добре.
А ако искаш още нещо сега - кажи просто! Няма проблеми!

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|