Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:32 16.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Проблем с инжекцион на Рено 19нови  
Автор mminkov68 (непознат )
Публикувано16.01.10 21:57

Имам Рено 19 моно инжекция 1991г. Оставям колата в гаража без каквито и да е проблеми със запалването и работата на двигателя, на следващия ден няма запалване. От няколко проверки установих, че до дюзата идва бензин, самата дюза не получава захранване от компа дори при няколко секунди въртене на стартера. При разкачени кабели на дюзата и подаване на напрежение от акумолатора се чува щракане. Налях малко бензин направо в колектора но без резултат мисля, че на свещите няма напрежение( утре ще проверя и това). Някой имал ли е такъв проблем? Според мен е проблем с компютъра-Сименс.

Тема Re: Проблем с инжекцион на Рено 19 [re: mminkov68]  
Автор Mravoiad™Модератор ()
Публикувано19.01.10 09:30

Провери индуктивния датчик на маховика да не е прекъснал.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.