|
|
|
Тема
|
проблеми с гумените съединения на рено 19 1,7 моно
|
|
| Автор |
polik (непознат
) |
| Публикувано | 22.03.09 16:48 |
|
|
zdr nqma kirilica i molq da me izvenite! imam problem s moeto r19, otora e 1,7 mono 1991 godina. Zna4i problema e 4e mi gyrmqt syedineniqta wodnite, do sega ob6to 5 pyti i mi ostanaha da smenq samo tezi na parnoto kato cqlo ;( . smenih garnitura na glavwat i problema pak ostana. zagrqwa mi i termostata otwarq normalno wyrwi si i nqma problemi i w momenta w kojto spra i izgasq dwigatelq mi grymwa nqkoe syedinenie. Smenih kapa4kata s nowa i antifriza 3 pyti. Molq dajte syweti
| |
|
Тема
|
Re: проблеми с гумените съединения на рено 19 1,7 моно
[re: polik]
|
|
| Автор |
korc (непознат
) |
| Публикувано | 09.10.09 20:42 |
|
|
Това съм го играл. При тази възраст на гумените съединения това е нормално. Сменяй всички гумени съединения. В магазините им ги докарват на кашони и е най добре да ги демонтираш и да избираш нещо което ще ти върши работа. Предварително виж къде има пластмасови тройници - те също стареят.
| |
|
Тема
|
Re: проблеми с гумените съединения на рено 19 1,7 моно
[re: korc]
|
|
| Автор |
VladoR (любител) |
| Публикувано | 12.10.09 08:44 |
|
|
Абе на мен що не ми се пръскаха гумените съединения на 20 и кусур годишно Рено 9, като при това там бая маркучи бяха фабрично ... не падайте - еднослойни?! Защо на жена ми на Клиото още не се е пръснал ни един маркуч, като и то е 91-ви набор?
Не че е невъзможно това, дето си го написал, ама на мен по ми намирисва, че има малко излишно нялягане в системата. Това може да е по-безобидна причина от капачката например или по не толкова "безобидна" от крива глава (и естествено по сигурно още поне 20 прични вътре между тия 2 крайни положения). Тая гарнитура защо ли е сменяна? И като е сменяна какво ли е видяно?
| |
|
|
|
|