|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Проблем с паленето Рено Сценик 1,6 е бензин.
|
|
| Автор |
heatbeat1 (непознат) |
| Публикувано | 05.04.08 00:02 |
|
|
При първо палене за деня пали от раз, но покарам ли я и загася ли мотора, понякога не иска да запали, стартера върти, но не пали. Минава време и после запалва. Ако бързам я пускам по инерция и пали и няма проблеми. Пълен инжекцион е и не мога да разбера от къде е проблема има и имобилайзер но не мисля че е от него. Може ли някой да ми даде съвет. Колата е 97г.
Редактирано от heatbeat1 на 05.04.08 00:11.
| |
|
Тема
|
Re: Проблем с паленето Рено Сценик 1,6 е бензин.
[re: heatbeat1]
|
|
| Автор |
gergi_81 (непознат
) |
| Публикувано | 05.04.08 11:41 |
|
|
имах подобен проблем.сложи добавка за прочистване на инжекцията.откачи акумолатора за 1 час и проблема ти изчезва.по принцип няма рено което да го караш повече от месец и да не ти направи някакъв проблем.следващата ми кола никога няма да е рено.
| |
|
Тема
|
[re: gergi_81]
|
|
| Автор | filo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.08 13:33 |
|
|
Интересно аз карах рено 7 години и то вече беше на 20 и не съм имал никакви проблеми. Нещо можеш ли да кажеш по въпроса?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
maistorabg (GSIманияк) |
| Публикувано | 21.04.08 04:59 |
|
|
Погледни си запалването,най вероятно разпределителя.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | zlati (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.08 22:23 |
|
|
vij dali ne ti se e zacapalo motor4eto na praznia hod, vazmojno e i ot dat4ika na hol za oborotite
| |
|
Тема
|
[re: zlati]
|
|
| Автор |
mitko8O (минаващ) |
| Публикувано | 04.06.08 23:22 |
|
|
Рено Сценик 2003 1.6 бензин не иска да запали , на скоро беше объркано горивото сложиха му дизел но след тва го източихме , възможно ли е да е тази причината , със старт бутон е
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
мъpko (приятел маг) |
| Публикувано | 13.06.08 00:18 |
|
|
Проблема с паленето с един приятел го коментирахме. Аз имам рено моно инжекция, а той пълна. И двамата сложихме газави уредби. Оказва се, че когато се пали на газ и след 5-10 мин колата се изгаси, паленето на бензин е много трудно. Че и на газ. Теорията е- при студен двигател газта направо тече. Изпарителят не функционира добре. И след като се изгаси скоро 5-10 мин в двигателя е само газ. Направо е задръстен. След време се изпарява и запалваме. Та на къси разстояния не ползвам газ. Това от опит. Или вариантът с палене на бензин и да караш 10 15 мин и тогава обърни на газ.
М
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Min4o (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.06.08 02:41 |
|
|
Ami mili hora prosto ne si kupuvaite frenski avtomobili!!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | chocho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.06.08 09:56 |
|
|
Здравей,
И аз имам проблем с паленето. Някой симптоми са същите, други не. Да кажа все пак. Моята в повечето случаи пали трудно при студен двигател и топло време. През зимата нямам проблеми. Понякога е трудно и при топъл двигател и топло време, ама по-рядко. С бутане винаги пали лесно. Лично аз имам съмнения в датчика на Хол. При по висока темперетура нещо му става и не работи добре. Това май е сравнително разпространен проблем. Та ако имаш възможност провери и него.
| |
|
Тема
|
[re: chocho]
|
|
| Автор | kpacи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.06.08 11:52 |
|
|
моята пък не пали като е студена и особено ако е влажно. сякаш се е задавила. ако я оставиш след неуспешните опити около час, започва да пали без проблеми. ако е топла никакъв проблем. смених температурния датчик , а пък свещите няколко пъти. все тая.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|