|
Тема
|
Авто-боя ?
|
|
Автор | LlLA (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.07 22:05 |
|
Здравейте, интересува ме къде в София човек може да си закупи авто-боя /металик/ под формата на спрей, по номер на боята и модела но колата ?
| |
Тема
|
Re: Авто-боя ?
[re: LlLA]
|
|
Автор |
-TACHO- (несериозен) |
Публикувано | 29.10.07 03:14 |
|
При КАТ до бензиностанция Лукойл има магазинче на Глазурит, също и до хотел Плиска имат офис, там могат да ти направят. На Симеон има магазин на Сиккенс. Също са добри.
| |
Тема
|
[re: -TACHO-]
|
|
Публикувано | 29.10.07 09:22 |
|
Ходих при КАТ до бензиностанцията и ми казаха, че могат да ми направят боя от 2-3 компонента и под формата на спрей не правят !!! На мен ми трябва във флакон-спрей за корекции. Питам някой, който си е правил боя и нещата са сигурни, а не "предположения, че тука има, там има и тлнл".
| |
Тема
|
[re: LlLA]
|
|
Автор |
-TACHO- (несериозен) |
Публикувано | 29.10.07 21:45 |
|
Муцка, аз съм си правил боя на спрей точно в Глазурит при КАТ, зад Лукойла и я направиха много добре, още повече беше хамелеон. Правил съм си и в магазина на Сиккенс на Симеон и пак съм бил доволен и затова ти посочих двете места. Ако те мързи да се размърдаш, проблемът си е твой, но и на много други места се прави боя на спрей, спреят е елементарна работа, важното е да се докара цвета на боята. А предположенията ги оставям на баба ти.
| |
Тема
|
[re: -TACHO-]
|
|
Публикувано | 30.10.07 08:13 |
|
Супер, благодаря много. На мен ми отказаха, даже човека ме гледаше с очудване ? Няма значение, ще пробвам на други места.
| |
|
|
|
|