Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:16 23.01.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Мотор за климатиканови  
АвторBecko (Нерегистриран)
Публикувано07.09.06 16:08

Здравейте,

Наскоро ми изгоря мотора на климатика, който движи въздуха в купето. Знаете ли къде бих могъл да купя такъв мотор - нов или втора употреба на по-ниска цена ? Колата ми е Рено Лагуна 1.8, бензин, 1995 г.

Предварително благодаря.

Тема Re: Мотор за климатиканови [re: Becko]  
АвторSpace (Нерегистриран)
Публикувано20.11.06 21:55

Мотора,куплунга или платката ти са изгорели?Свалян ли е за оглед?

Тема Re: Мотор за климатика [re: Becko]  
Автор pakman (Driver)
Публикувано16.01.07 18:04

и аз имам такъв проблем колеги по неволя.Климатроника на Лагуната изобщо неще да тръгне и по сервизите ми казаха, че е моторчето!!!Сега веселата част - цените тръгват от 380лв.(турско по ул.Самуйл) до 600лв.!!!! - ново(френско - оригинално).По моргите къде ли не отидох, къде ли не се обадих, такова животно няма.
Ще бъда безкрайно благодарен на всякаква колегиялна помощ по като гледам не само май проблем.
Благодаря Ви предварително!
e-mail: bubuto@yahoo.com
Mobile: 0887 582139

Тема Re: Мотор за климатиканови [re: pakman]  
Автор:( (Нерегистриран)
Публикувано18.01.07 12:24

неприятно занимание...но старите коли се трошат...а колите с екстри още повече...така че момчета ако не може да се отремонтира стария мотор ще трябва да бръкнете по дълбоко в джобчето...

Тема Re: Мотор за климатиканови [re: pakman]  
Авторpocata (Нерегистриран)
Публикувано05.02.07 19:13

zdr.mom4eta.i az ot mesec imam sushtiq problem.s tova motor4e.zna4i ne motora isgarq a samata platka.zashtoto pri men kato zavyrtq platkata si trugva da si vyrti.no tui kato platkata e kapsolovana mnogo trudno moje da se pripoi ili dase namerqt studeni spoiki.sega az sum ot sliven.namerih vtora ruka.250 lv.no za vtora nesum navit zashtoto nese znae utre moje dase razvali.e sega sum v holandiq po rabota i si namerih motor4e za 80 evro.mejdu drugoto 4astite sa po evtini tuk.v bg sasi ebali maikata tyrgovcite.aide nadqvam se dase opravite.uspex

Тема Re: Мотор за климатиканови [re: Becko]  
Авторroskata (Нерегистриран)
Публикувано09.02.07 20:47

predi dva tri dena se zanimavah s sa6tij problem motora be6e izgorjl prenavih go i 3 br. tranzistori struvat po 4lv.edinij no vposledstvie se okaza 4e upravlenieto im ima problem,a to e izpalneno s integralna shema specializirana na telefunken.I otuk e problema 4e firmata j njma ve4e a priemnika i ne proizvegda tozi integral i njma analog.ina4e tova e obiknoven stapkov motor bez kolektor.tuk pro4etoh 4e platkata e kapsulovana no tova e ot roda na silikonite.taka 4e po smelo kolegi.Dano da bade polezna tazi informacij na nugdae6tite se.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.