| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     Рено Еспейс 
 | 

|  
| Автор | 
nasopicaso () |  
| Публикувано | 18.07.06 22:22 |  
             |  
           | 

Здравейте, искам да попитам знае ли някой как се сваля бутона за заключване и отключване на вратите, който е на таблото.И въобще как се свалят тези бутони??
 10х
  Ученик на Исус

|   |  

| 

|  
           | 

С дърпане се сваля.
 А да ти кажа ли и как се слага?

|   |  

| 

|  
           | 

Аз предположих, но не бях сигурен. Има ли някакви щипки или просто по-упорито дърпам и те излизат? Не ми се рискуаше и затова реших да питам.
  Ученик на Исус

|   |  

| 

|  
           | 

Не си уточнил на кой Еспас, но на който и да е - бутоните не са по-различни от на другите Рена от същото поколение. От старани имат едни щипки, които изглеждат горе-долу така:

/................\
 \................/
 .\............../

Та не е зле с нещо тънко да се постараеш да присвиеш едната щипка преди да започнеш да дърпаш, щото на тая преклонна възраст вече не е ясно, дали совите са това, което са. Примерно с 21-та никога не съм имал проблеми с метода на грубото издърпване, но на Клио-то така една от щипките на бутона за аварйките "каза" прассс ...

Или ако все пак заложиш на грубата сила, то опитай да повдигнеш бутона първо от едната страна, а когато тя откопчае, тогава повдигай и от другата.

Най-много после да лепиш бутона с четвъртин капка каноколит в леглото му , но не повече ... в случай, че смяташ някой ден да го вадиш пак.

Редактирано от VladoR на 19.07.06 08:10. 

|   |  
  |   

|  
 |   
 |