Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:24 05.11.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Осветление на таблото за парното - Лагуна  
Автор Nenkov ()
Публикувано25.01.06 22:07

Здравейте, не успях да намеря такава тема та затова питам - не ми свети таблото с трите врътки на парното и вентилатора, но не успях да го сваля. Ако някой го е свалял ще съм благодарен за напътствия.

Тема Re: Осветление на таблото за парното - Лагунанови [re: Nenkov]  
Авторbbatty (Нерегистриран)
Публикувано26.01.06 09:50

Ne znam dali 6te ti pomogna - no az imah podoben problem( izgorq mi display-q na klimatronika). Mnogo tarsih daje i tuk ( vav foruma ) pitah no bez rezultat! Ako jivee6 v Sofia ti prepora4vam da otide6 v service-a na " Impas57", koito se namira na bul. Cherni Vruh predi okolovrustnoto v lqvo. Imat i site:http://www.impas56.com/. Probvai pri tqh na men mi opraviha problema za 3 4asa.
Uspeh

Тема Re: Осветление на таблото за парното - Лагунанови [re: bbatty]  
Автор VladoR (любител)
Публикувано26.01.06 10:52

Ами като повечето Лагунаджии са в другия форум е съвсем логично тук да не получиш отговори по теми за интериора! Другото би било чесане на езиците (пардон на пръстите в клавиатурата).

Успех

Тема Re: Осветление на таблото за парното - Лагунанови [re: VladoR]  
АвторNenkov (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 00:04

Нямам идея къде са повечето лагунаджии, а просто питам в клуб Рено дали някой знае.

Автор VladoR (любител)
Публикувано27.01.06 08:09

Колега, моят пост се отнасяше до bbatty, чийто тон е почти обиден, че тук никой не му бил отговорил!

Автор Piqndurnik (Pijnal powechko)
Публикувано01.02.06 17:54

Описал съм го в

ПП
Дирника в последно време е в трагично състояние и просто нямам нерви да пиша по 15 пъти. Някога дори не мога и да чета

Наздраве

Тема Re: Осветление на таблото за парното - Лагунанови [re: Piqndurnik]  
АвторNenkov (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 08:58

Благодаря за инфото.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.