Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:26 13.11.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови  
Авторemo (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 14:23

Zdraveite koegi!

Karam edno Clio i se chuva ot izvestno vreme neshto da skurca otzad.
Kato hlutna v niakoia neravnost i "skruuuuuuc" ... mnogo iznerviashto. Spiram, natiskam zdravo otzad, lashkam kolata, no vsichko izglejda normalno dokato pak ne trugna i na purvata dupka pak "skruuuuuuc".

Imate li idaea ot kakvo moje da e tova?

Blagodaria v avans:)

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови [re: emo]  
Автормичo (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 17:02

Може би е лагера между двете трьби на торсиона.Блокирал е и сега в студовете скьрца.

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo! [re: мичo]  
Авторemo (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 08:20

I az si mislia che e neshto mehanichno. Sas sigurnost ne sa lamarili li plastmasi.
Kak se opravia toia lager, nov? Ili moje da se razdviji ?

Автормичo (Нерегистриран)
Публикувано02.02.05 21:26

Ми новия е 50- 60 лв . плюс 90 лв за монтаж.(сваля е целия мост).Иначе може да се пробие дупка в трьбата и да се сложи гресьорка(козметично решение) http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1974

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови [re: мичo]  
Авторemo (Нерегистриран)
Публикувано03.02.05 12:32

blagodaria ti :)

АвторVes (Нерегистриран)
Публикувано03.02.05 17:45

Vij da ne e kato pri men...
http://renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3816

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови [re: Ves]  
Авторemo (Нерегистриран)
Публикувано04.02.05 08:25

Ne, ne e tova. Pri men e otzad i samo kogato vlezna v po-goliama neravnost i se zalashka kolata se chuva skurcaneto.

Автор arrow67 (познавач)
Публикувано06.02.05 01:45

Пич,виж да не са тампоните на задните амортисьори.Понякога и те правят беля особено при клиото.Не са износени,но много неприятно скърцат при влизане в дупки.А лагерите на моста провери задължително

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови [re: arrow67]  
АвторRino(R19) (Нерегистриран)
Публикувано07.02.05 00:49

Samo za informaciqKazaha mi che e promenena geometriqta na zadniq mi most na 19ka zaradi lagera.Trabvalo da se smeni,i to speshno.Taka de ama ima edin magazin v Nadejda tochno vednaga sled kato se spysnesh ot Nadleza vlqvo.Choveka mi kaza ti si lyd.Va sf ima samo edin chovek ,koito svalq i kachva chitavo zaden most s torsioni i shte vzeme baq pari.Inache lagera s nqkakvi drygi tam dopalneniq verno beshe kam 50 lv.Kaza mi da karam taka i ako nqkade me ostavi kolata na pat toi lichno shte doide da me pribere.E ot togava minah 40000 km za nqma 3 godini po nashite dypki i po rodnite chykari,nqma niukakav problem.A komputara verno pokazvashe leko izmenenie v dqsna zadna gyma.Vse pak ako si grijliv sobstvenik nameri pone iztochnika na problema,da ti e mirna glavata.Trydno e da podarjame stari koli v idealno sastoqnie sas nashite zaplati.Nqkoi pat mai e nyjno da se napravi kompromis,razbira se ne sas bezopasnosta.Yspeh

Тема Re: Goliamo skurcane, goliamo chudo!нови [re: Rino(R19)]  
Автор Mravoiad™Модератор ()
Публикувано07.02.05 15:37

На този майстор да му кажеш да се застреля
."Choveka mi kaza ti si lyd.Va sf ima samo edin chovek ,koito svalq i kachva chitavo zaden most s torsioni i shte vzeme baq pari.Inache lagera s nqkakvi drygi tam dopalneniq verno beshe kam 50 lv.Kaza mi da karam taka i ako nqkade me ostavi kolata na pat toi lichno shte doide da me pribere."
В това няма една дума истина.Проблема ти един господ знае къде е и има ли въобще такъв.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.