Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:27 15.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема HELP!!! IMOBILAJZER ???нови  
АвторCabrio (Нерегистриран)
Публикувано25.01.05 02:35

Zdravejte, az moje bi sum naj-mladia chlen na renault obshtestvoto, zashtoto si kupih mojto Reno 19 cabrio edva vchera. Za neshtastie mu se liubuvah tochno niakolko chasa, predi da mi smeniat angrenajnia remuk. kato go smeniha i se kachih pak ne iskashe da plai poveche. Znachi stava duma za model 1994g. 1,8mi. Gledah kade li ne, proveriavah - do sveshtite dostiga iskra, dori probvah da naleja malko benzin direktno v kamerata i zapali, no kato izgori benzina i gasne, t.e. ne kachva benzin. Benzinovata pompa raboti(sushto opitno go ostanovih), znachi spored men diuzata za vpriskvane na gorivo , kojto e elektricheska - do neja ne dostiga tok? Znachi kliucha na kolata e s fabrichna alarma montirana na nego- moje li da ima niakakuv vid imobilajzer kojto da ne znam kak se spira ? ili ima niakakuv defekt v kolata? Ako nqkoj znae neshto po vuprosa shte sum mu blagodaren ot surce , puk ako se opravi kolata shte sum blagodaren i finansovo :)

Тема Re: HELP!!! IMOBILAJZER ???нови [re: Cabrio]  
Автор Mravoiad™Модератор ()
Публикувано25.01.05 09:49

Ми тези които са сменили ремъка са си оставли ръцете.Или са откачили някой кабел или са го скъсали.ВДигаш им скандал и да го оправят.Въпреки всичко дай малко инфо под това "mi" "моно-инжекцион" ли се крие или "пълен" да ти кажеме горе долу какво да търсиш.

Тема Re: HELP!!! IMOBILAJZER ???нови [re: Mravoiad™]  
Публикувано25.01.05 10:22

da kolata e 1,8 mono injecia (90ks). Znachi problema go svedohme do tam che ne stiga benzin do gorivnata kamera(zashtoto na sveshtite idva iskara i dori ruchno sipvahme benzin i pali, no kato izgori benzina kojto sipvame i pak spira), kato izkliuchim verojatnostta za izgoriala pompa, i diuza za vprusskvane na gorivo , edinstvenoto koeto mi idva na um e che moje da ima imobilajzer, zashtoto te obiknovenno prekusvat tochno tova(el.diuza). I vsichkite mi samnenia sa nasocheni na tam che celia problem se krie v tozi kliuch. Da obisnia po-podrobno za nego : sami kontakten kliuch na kolata e s fabrichna alarma na nego sus infra-red, kato priemnika e do ogledaloto - ot tam se otlkiuchva i zakliuchva kolata , no dali nqma i dopulnitelen imobilajzer , kojto se spira s nqkakva kombinacia ot natiskania na kliucha ili neshto podobno. Razbira se moje i izboshto da ne e ot tova - za tova ako imate i drugi predlojenia shte sum blagodaren da chuja.

Автор VladoR (любител)
Публикувано25.01.05 10:43

Фабричното дистанционно с инфрачервени приемник и предавател го имат всички рена от това поколение с изключение на най-постните изпълнения. Кабриото стандартно не се предлага в "постно" изпълнение.

Сигурен ли си, че няма някъде разкачен кабел?

Тема Re: HELP!!! IMOBILAJZER ???нови [re: VladoR]  
Публикувано25.01.05 11:03

Za kabeli - nqmam predstava dali ima razkacheni , mojete li da mi preporuchate niakoj dobur serviz kadeto mogat da kajat kakvo e . Mejdu drugoto kade e serviza na ProMobile v Sofia? Shtom povecheto rena sa s takiva kliuchove znachi vse niakoj moje da mi kaje dali ima niakakuv imobilajzer?

Тема А може би ремъка? [re: Cabrio]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано25.01.05 11:07

Без претенции за компетентност. Възможно ли е да са разминали зацепването на ремъка?

Тема Re: А може би ремъка?нови [re: Bat Jorko]  
Публикувано25.01.05 11:33

Ami spored men ne e vazmojno da e ot remuka, zashtoto kogato nalivame benzin ruchno si pali i raboti normalno , daje merihme kompresia i vsichko e ok. Ako ne e zacepen pravilno bi trqbvalo da schupi motora ili da ne moje da zapali, a prosto problema e che ne podava benzin samata kola, probvahme pompata i tq si brumchi kato i podademe tok direktno. prosto sum v shah i mat !

Публикувано25.01.05 11:36

I vse pak ne mi se iska da si pravia poveche eksperimenti za tova bih bil i blagodaren ako mi kajete niakoj serviz za reno s kompiutarna diagnostika i remont po zapalvaneto , koito shte ja opraviat i nqma da mi saderat kojata. V karen sluchaj moje i v pro-mobile, no im nqmam i na tqh adresa , po prostata prichina che tova e purvoto reno koeto si kopuvam i do sega ne sum se interesuval za tiahni servizi.

Автор VladoR (любител)
Публикувано25.01.05 13:11

Колегите по едно време доста хвалеха Дунев-ците на 4-ти км при стадиона на ЦСКА.

За диагностика в ПроМобил ... аз имам личен опит и той съвсем не е положителен. За сметка на това упражнението "А сега беж на касата" го владеят до съвършенство.

Авторнeпoзнaт (Нерегистриран)
Публикувано25.01.05 13:38

Във веригата на дюзата няма ли предпазител?Или реле?Всички предпазители изправни ли са?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.