Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:43 15.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови  
Авторmitaka (Нерегистриран)
Публикувано10.11.04 18:18

ne znam kakvo da pravq va4e.Ot v4era kolata po4na da varvi na polovina po-malko i zvukat e po pardeliv.na dignostikata kazaha 4e samo lambda sondata e preebana.vazmojno li e da e ot neq,i kade moga da si namerq takava po evtino 6toto v pro mobil e 240lv

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови [re: mitaka]  
Автормичo (Нерегистриран)
Публикувано10.11.04 19:24

ААаа, кви 240 лв. - 95-100лв вьрвят сондите Бош .Има ги на всякьде .Откачи кабела и виж дали ще се оправи, ако се оправи значи действително сондата е заминала.

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови [re: мичo]  
Публикувано10.11.04 19:51

mersi Mi4o.A dali e stanalo za6toto sam bez katalizator i sredno garne,i vredno li e tova za kolata 6toto bez tqh varvi mnogo pove4e.pak mersi

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda aut [re: mitaka]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано10.11.04 20:47

Колега, да не си прегорил последното ти останало гърне и то да се е запушило поради тази причина?

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови [re: Bat Jorko]  
Публикувано10.11.04 21:36

tova garne e mentacite koito gi prodavat za po 50lv i e prava traba ne vijdam kakvo moje da se zapu6i ta 4ak da se promeni i zvuka.radvam se kogato se namira nqkoi da dade savet

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови [re: mitaka]  
Автормичo (Нерегистриран)
Публикувано10.11.04 21:54

Едва ли проблема сьс сондата е в гьрнетата, чисто и просто и дават 150 хил. км живот и просто и е дошло времето.Пьк и като се има в предвид при какви условия работи (постоянно продухване с горещи газове). По бьрзо се амортизира ако колата се кара на газ, или ако не изгаря добре бензина (от кофти зап. система).

Тема Re: kolegi pomognete R19 lambda sonda autнови [re: мичo]  
Автор -TACHO- (минаващ)
Публикувано11.11.04 21:58

Не знам от къде имаш информация, че на газ сондата се износва повече, но си мисля, че не точно така.
Тя на практика на газ не действа, освен това при горенето на газта се отделя само вода и въглероден двуокис и няма какво да я унищожи.
Дори съм чувал в АГУ-форума от колеги , че при продължителна работа на газ, сондата започва да дава по-добър сигнал, т.е. в някаква степен се рециклира сама.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.