|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Аман от апаши !
|
|
Автор |
Laguna_BG (непознат) |
Публикувано | 16.09.03 12:11 |
|
Ставам неделя сутринта. Отивам да си купя вестник и гледам дясно предно стъкло на сол. Предпазния капак за касетофона вдигнат, но самият касетофон (тялото) не пипнато. Явно апашите са решили да проверят дали под капака не стои касетофона с панела, но ядец. Ядеца е по-скоро за мен защото вчера се изръсих с 61 лева за ново стъкло. Отделно разкарване до сервиз, разкарване за премаркировка на стъклото и много ядосване.
Случва ми се за втори пьт. Предишната ми 19-ка пак я разбиха за един кирлив касетофон. В полицията само вдигат рамене "Знаеме ги ния тия, но какво да направим - ние ги ловим, съдиите ги пускат". Аман от апаши ! И което е най-гадното, счупили са стъклото с напьн отстрани, при което са изкривили лайсната и сега въпреки внимателното боравене, при изправянето си личи и гумата е леко прокъсана.
Данъци, пьтни данъци, акцизи, застраховки, аларми, бастуни, имобилайзери, скрити копчета, платени паркинги, какви ли не още глупости с цел да имаш нещо и да му се радваш.
Не знам какво трябва да стане за да настъпи поне малко спокойствие !
Чакай и се надявай !
| |
|
Съболезнования. Можеш да оставяш капака вдигнат, да видят че няма смисъл, да разбиват... Само тепане за тея наркоманчета...
Наздраве
| |
Тема
|
Re: Аман от апаши !
[re: Laguna_BG]
|
|
Автор | kaldex (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.03 12:28 |
|
kofti.... nqma opraviq
| |
Тема
|
|
|
Автор | VUlKA (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.03 12:50 |
|
Ei,skapana rabota-mnogo nepriyatno...
Ima6 zastrahovka,nali...
| |
|
преди 2 седмици правиха и на Клио-то на жената такава проверка...добре че са успяли да го отключат :(
а касетофона дето гепиха беше от балканската война, само радиото работеше...и не вярвам някой да даде и 5 лв за него...
може би ги е хванало яд и натикали нещо пластмасово в ключалката и
като резултат сега едната врата не може да се отключи...
само да имат касмет да ги хвана на място !
__
/ \
/ /\ \
\ \/ /
\__/
MEGANE
| |
|
lqtoto nekwi trygnali da kradat kasetofoni ot mahalata ot kolite
obache moite priqteli tamun se pribirali kum 2am i widqli edin kak chaka w kolata, da se wyrne drugiq s muzikata. Ottam kolata e potroshena maj Mitsubishi beshe, cqlata lamarina ogynata ot ritnici i ska4ane po tawana i qk boj na shofera. Posle kukite gi donabiha w rajonnoto
Stawa wupros za kvartal Lagera, bl. 36, tam se razigra dramata s awtokradcite!!!
kradcite maj bqha ot Zaharna fabrika, taka kazaha kukite posle
Редактирано от KPEMATOP на 16.09.03 14:23.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mилeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.03 14:33 |
|
Абе тези полицаи според мен са най-големите симулатори на дейност. То вярно че прокуратурата е пълна мафия - ама и те хич не са цветя.
| |
|
Е такъв педерас да го гепиш и да му чупиш кратуната
Г-н Никой
(не само по Богомил Райнов )
| |
Тема
|
Mani mani ... i kapa4eto ne pomaga
[re: Piqndurnik]
|
|
Автор | DriveR19 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.03 14:46 |
|
Predi okolo 2-3 mes., to4no sled gradushkata mi sviha kasetofona(panela si beshe v men).
S4upiha zadnoto disno triagalno staklo na vratata, svaliha zadnia staklo, promaknaha se vatre, svaliha sedalkata na shofiora, i s nekvi instrumenti napravo
izkoreniha kasetofona. Dobre 4e zastrahovkata vklu4vashe i kasetofona, no poneje ot den na den se kanih da otida da zastrahovam kasetofona po faktura(taka i ne uspiah), ta zastrahovatelite mi platiha 100 kinta, vmesto 279, koito dadoh za Sony-to. Sega si slojih nov, oba4e na sashtia den otidoh i go zastrahovah - 16 lv. mai mu beshe zastrahovkata po faktura.
Taka 4e, kradat ne samo kasetovoni s/bez svaliashti se paneli, a i takiva
koito sa sas svaliashti se paneli i panelite ne sa ostaveni i nikvi kapa4ki ne gi spirat.
Deba i polojenieto, Laguna_Bg e prav, vmesto da se radvame na tova koeto imame kato keshirame stotici(niakoi hiliadi) levove za zastrahovki, danaci, taksi
i t.n., na nas ni ostava samo da se nadiavame, 4e na sutrinta shte zavarim kolata si v sashtoto sastoianie v koeto sme ia ostavili ve4erta.
Dali tova e vazmojno? NE!!!
| |
Тема
|
[re: bobybc]
|
|
Автор | tisho (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.03 15:11 |
|
Abe i moiat kasetofon e ot togawa ama mi razbiha i dwete predni kliu4alki. Samo 4e mai sa bili nekwi amatiori shtoto ne sa uspeli da otworiat rendeto. Sega ako neshto se precaka centralnoto zakliu4wane triabwa da wlizam prez bagajnika. Bulins dadoha 29 lewa ama realno ako trygna da si oprawiam kliu4alkite shte mi izleze dwoinio ili troino
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|