Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:32 14.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Застрахованенови  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 10:31

Кажете къде е най-добре да си направя пълно автокаско - приятели ме посъветваха, че било най-добре в Булинс.
Като била застрахована в Булинс (бившите СИК), мафиоите ги е било страх да барят щото вече си си платил на по-големите мафиоти (т. е. Булинс).
Лошо няма. Важното е да не ми пипат колата - обаче дали това е така?
Чували ли сте за някой, който е бил застрахован в Булинс и въпреки това са му откраднали колата.
Бихте ли ми препоръчали и някоя друга застрахователна компания?

Тема Bulinsнови [re: Ивo]  
Автор Gribo (kotak)
Публикувано19.06.03 10:58

az ti prepora4wam 100% BulIns

Мирния атом - във всеки дом!

Тема Re: Застрахованенови [re: Ивo]  
Авторlvan (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 11:24

На мен от автокъщата където я взех ми предложиха също в Булинс и казаха че те плащат веднага и не правят проблем.
Другия вариант е с приятел застрахователн агент. НО НИКОГА В ДЗИ.
От Алианц и Орел мипредложиха да я застраховат за около 7.5% от оценката по Шваке.

Автор bobybc (почти познат)
Публикувано19.06.03 11:35

откакто карам рено (5г) все съм застраховал в ОРЕЛ. доволен съм. по 2 щети ми дадоха парите след 1 час.
а иначе за кражба мисля че няма значение къде ще я застраховаш. те не си подливат вода момежду си.
а за каква кола става дума? щото мисля че по-старите рендета никои не ги краде :)

__
/ \
/ /\ \
\ \/ /
\__/

Автор KKP (??)
Публикувано19.06.03 13:38

И аз съм чувал подобни неща за БулИнс...но има и едно голямо НО.
Ако количката ти не е от най-лошите, след като изтече застраховката и ти не си си я подновил при тях или си застраховал другаде вероятността да изчезне колата е огромна (обикновенно до седмица след изтичане на застраховката)

Тема Re: Защо така ? [re: Ивo]  
АвторЛaryнa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 14:21

Поговорката "Вържи попа да е мирно селото" може би е правилно да се свърже с БулИнс, а може би не ! И аз застраховам там автомбилите си именно по тази причина. Но мисля, че вече не е така. Просто каквото било, било, и БулИнс дори и с някои скрити оръжия трябва да се бори с пазарни средства на застрахователния пазар. Лошото е, че повечето от нас, които правят застраховки АвтоКаско, го правят именно заради опасността от кражба. Това говори лошо за дьржавата в лицето на правораздавателните органи, МВР и пр. Наистина в белите страни хората си правят зстраховки за какво ли не, а специално за автомобилите е задьлжително. Дай боже един ден всички бьлгари да имат тази вьзможност, тогава и кражбите ще намалеят. Иначе няма лошо да се застрахова в БулИнс. Хората са коректни и експедитивни. Всъщност може би така е навсякъде. Конкуренцията го поражда. Успех !

Тема Only Bulinsнови [re: Лaryнa]  
Авторbob19GTS (Нерегистриран)
Публикувано20.06.03 18:05

аз от 3 години си застраховам колите
в БулИнс
с една от тях имах доста случки и всяка от тях
беше 100% покривана от
застраховката
имам колеги които смениха БулИнс с Юпитер миналата година
(беше по изгодно като цена)
и двама от тях още чакат да си вземат пари за щети от преди 2 месеца

Тема Re: Bulinsнови [re: Gribo]  
Автор Гyщepът oт дъpвoтo ()
Публикувано20.06.03 22:14

Мой приятел си застрахова 19ската в Бул, и досега не е имал проблеми с тях. При леки чуквания, надирания, счупени огледала и др не е имал проблеми с ремонтите, но до кражба не се е стигало. Знаеш ли ги застрахователите.
Във всеки случаи един много добър съвет(от личен опит) не ходете в Allianz, не просто мощенници , а измамници.
На мой близки им откраднаха чисто новата skoda octavia (на 5 дни, застрахована при тях) и две години водиха дела за парите.

Тема Юпитернови [re: bob19GTS]  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано23.06.03 09:51

Специално за Юпитер мога да ти кажа защо е така. Застрахователните компании най-общо се делят на големи и малки.
Примерно Витоша, Армеец, Юпитер спадат към малките. Характерно за тях е, че те нямат много пари в наличност, поради което при щета понякога се налагало малко да се почака.
И друго - тези Юпитер принадлежат на небезизвестния топмафиот Георги Илиев (брат на Васил Илиев). така че определено имат голямо взимане-даване с престъпния свят.

Тема Re: Юпитернови [re: Ивo]  
Авторst (Нерегистриран)
Публикувано23.06.03 10:59

Юпитер вече не е на ВИС и това е лошото . Аз чакам 2 щети НИКОГА ПОВЕЧЕ ЮПИТЕР.Сега има някакви ТИМ/Армеец/ Опитай там.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.