Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 15.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Прагове за Renault 21?  
Автор Mircha ()
Публикувано02.06.03 09:57

Здравейте на всички.

Надявам се да можете да ми помогнете със следния проблем:
Баща ми има Renault 21 и трябва да сменя прагове. Човека иска да сложи нормални прагове - с продълженията за колонките, с дупките за отводняване и т.н. В Промобил обаче му поискаха 420лв./бр.
Та въпроса ми е може ли някой да каже откъде да му намеря прагове, които не са само една права ламарина и съответно да не струват повече от колата.
Благодаря предварително.

Тема Re: Прагове за Renault 21?нови [re: Mircha]  
Автор Mircha ()
Публикувано03.06.03 17:54

Айде бе не сте ли пичове тука?
Не си ли помагате?
Поне някой да беше писал "Абе братле яко си закъсал!", "Нямя откъде да намериш", или нещо такова.
А то нищо

Тема Re: Прагове за Renault 21?нови [re: Mircha]  
Автор VladoR (любител)
Публикувано04.06.03 09:05

За твое "успокоение" сме собственици на доста екзотичен автомобил, за който ако турците не са понаправили някой и друг праг, то просто няма кой друг (освен французите). Освен това турците са правили до 1995 до колкото знам само комбита, а аз съм хечбек и не знам, дали съм със същото междуосие като комбитата, т.е. дали на моята ще стане праг от комби. Засега обаче още не съм на тази тема. Ако си от София, се пускаш по Козлодуй, има много магазини, в които се продават калници, прагове, вежди и тем подобни мизерии. Даже и да нямат, търговците ще ти кажат, има ли смисъл въобще да търсиш. А после може да споделиш резултата. Успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.