Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:09 17.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ... падащ панел ???нови  
АвторMилeн (Нерегистриран)
Публикувано12.05.03 08:44

Здравейте,

В колата си имам вградено радио, което по принцип си ми върши работа, обаче рискът някой наркоман да ми разбие стъклото заради него ми се струва голям.
Поради това съм си решил да му сложа такова с падащ панел.
Идеята е, че уж цялата електроника е в панела и другата част просто нямало смисъл някой да я краде и т. н.
Да ама не - оня ден да един колега са му поразбили стълкото и откраднали тази уж не много важна част (и то посред бял ден на относително оживена улица), поради което в него си остава само падащия панел.
Известен ми е още един такъв случай ...
И сега се чудя - дали да си взема ново радио с падащ панел или моето да се направи на "релси" и когато трябва да си го вкарвам и изкарвам.
Вие какво бихте ми препоръчали?
А специално втория вариант - дали сервизите предлагаттакава услуга ...?

Мерси,

Милен

Тема Re: ... падащ панел ??? [re: Mилeн]  
Автор Vankata (непознат )
Публикувано12.05.03 14:26

Ами аз съм със CD SONY с падащ панел ама като ми го монтираха им казах да ми сложат и релси. Така сподер мен ще си най-сигурен.

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Vankata]  
Автор VladoR (любител)
Публикувано12.05.03 15:23

"Така според мен ще си най-сигурен" ... роб на касетофона вместо той на теб, но какво да се прави - така е. Сещам се с "носталгия" за онова време, в което моите родители всяка вечер сваляха акумулатора на ладичката ... разликата е само в килограмите.

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Mилeн]  
Автор Slade (...)
Публикувано12.05.03 15:30

Аз съм с JVC CD с падащ панел и вечер го свалям цялото (става лесно, но не е много приятно). През деня пък като съм по работа - клиото има вратичка на шината за касетофона - махам панела, затварям вратичката и ги оставям да се чудят наркоманите - има ли касетофон, няма ли...
Това със свалянето всяка вечер е като допълнителна застраховка, въпреки че отделно съм го застраховал в Bulins CD-то.
Като си вземеш такова с падащ панел го застраховай - останеш ли си с панела и с разбито стъкло - и стъклото ще ти платят (ако имаш каско), и касетофона.

Но в едно можеш да бъдеш сигурен - крадат си ги и с панела и без панела!

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Slade]  
АвторDrug (Нерегистриран)
Публикувано12.05.03 15:50

A kakva e verojatnosta da si namerish druga osnova za panela, zashtot az imam samo panel v momenta:). Dali moge ot njakolko modela da savpadnat i da si izpolzvam osnova ot drug model(estestveno sashtata marka) osnova?

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Drug]  
Автор Slade (...)
Публикувано12.05.03 16:04

Чувал съм че има съвместимост при някои марки (като Kenwood), но изобщо не съм сигурен за моделите.

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Drug]  
Автор -Lee- (wow)
Публикувано13.05.03 01:57

za kakuv model cd ?
az puk si zatrih panela i sega mi sedi tialoto JVC , a beshe v garantsia (2 godini) do predi 1 mesec, mnogo jalko :)))
no si vzeh drug i vednaga zastrahovka, a panela do men vinagi :)))))

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Vankata]  
АвторMилeн (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 09:46

Варианта "и падащ панел и релси" ми се вижда много подходящ.
Като питах обаче за възможността за реализация на такива в един
сервиз - ми казаха, че не ме съветвали да си слагам релси, защото изисквали
допълнително изрязване (около 1 см.) в мястото за поставяне на касетофона,
и си зависело от колата - не всички коли позволявали ...

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Slade]  
Автор r5gtr (maluk)
Публикувано14.05.03 20:42

мой приятел се здоби с KENWOOD за дребна сума пари.панела го намерил някакав негов съученик(не наркоман) и му го дал за 5лв майче.а основа си намери за 50лв,или там някаде. на горубляне препродавад основи и панели.ходиш на място и тестваш
иначе най-добрата защита си е да махаш всичко,и не да слагаш и пускаш капачета.ще ти го разбият ей така от любопитство.
брат ми например беше намерил много хитър начин за прикриване на радиото си.използваше се само когато колата се спира за малко навън.иначе за по-дълго 100% задължително се маха целия.
значи след като махне панела на празното пространство се слагаше едно капаче.капаче но какво? на него беше захванато с винтове маската на едно радио с касета тип "чешма" нещо като панел на врътково радио. като го погледнеш и виждаш двете врътки и средната част прозорчето със стрелката,дупка за касетка,едно копче за стерео/моно,и едно за изваждане на касетката.
абе яко хитринка си беше.като го погледнеш и си викаш: ебахти смръдливото радио,а изглеждаше много истинско,даже аз се заблудих и се хванах,ама като понечих да го включа и ми остана в ръцете,а отдолу СД-то

... ш'та стъпча!

Тема Re: ... падащ панел ???нови [re: Mилeн]  
Авторlvan (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 12:33

Аз в момента нямам твоите проблеми.
Е вярно не слушам CD, но за сметка на това съм спокоен.
Радиокасетофона е Grundig и в момента в Internet се оценява на 3 EURO продажна цена.
Междудругото от един месец се опитвам да го сваля (внимателно) и не оспявам, защото му е заминала батерията и си губи паметта на станциите. :)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.