Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 17.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Масло за ск. кутия ?  
Автор Vankata (непознат )
Публикувано06.02.03 19:45

Здравейте, трябва да си сменям маслото на скоростната кутия и се бях насочил към TRANSELF TRJ 75W80, обаче като отидах днеска в магазина ми казаха 20 лв./л. ... много пари са тва . Препоръчайте ми някво друго ама да е по-ефтинко
Благодаря предварително.

Тема Re: Масло за ск. кутия ?нови [re: Vankata]  
Автор seal ® ()
Публикувано06.02.03 22:52

BP na 15lv litara

Автор1.7miTXE (Нерегистриран)
Публикувано07.02.03 10:58

Маслото си е хубаво, цената дето са ти я дали обаче хич не е.
Като сменях моето преди 8-9 месеца, наливното в Промобил - Дружба 2 беше 7.08 литъра ... тубичка сам си носиш, щото както си разбрал вече мноооого скъпи тези тубички.

Тема Gre6kaнови [re: seal ®]  
Автор seal ® ()
Публикувано07.02.03 12:11

litara e okolo 7.5lv.

Тема Re: Масло за ск. кутия ?нови [re: 1.7miTXE]  
Автор Vankata (непознат )
Публикувано07.02.03 12:33

Ами аз не съм от София. Тука (в Бургас) в магазина имат наливно само Elf 80W90 по 6 лв. ама при такава разлика в цената ми се струва че няма да е хубаво, а на тях тва им е работата - да продават ..... затова и не ги слушам а искам съвет от вас

Автор1.7miTXE (Нерегистриран)
Публикувано07.02.03 13:33

Кофти. Лошото е че не се сещам за евтина алтернатива. Elf 80W90 все пак е минерално, а това за което говорим е полусинтетика. На мен също ми предлагаха да сложа 80W90, майстора си кара 21-цата с него, но месец преди това на едно авто-изложение ме бяха "зарибили" вече.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.