Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:49 15.07.25 
Автомобили
   >> Renault
*Кратък преглед

Тема Инфо за Renault 19 GTX  
Автор Hidon (сянка)
Публикувано09.12.02 11:06

Кой може да ми даде малко информация за тоя модел? Купих го скоро, все още се запознавам с колата - добър ли е модела, колко конски сили е (казаха ми 96, но ми се струва много, иначе добре върви :-), какви проблеми сте имали с него?

Тема Re: Инфо за Renault 19 GTXнови [re: Hidon]  
Автор koko1 (R19 GTS)
Публикувано09.12.02 12:31

Моето рено е същото. Двигателят е 1,7 многоточкова инжекция 90к.с. Разходът на гориво е много добър за този двигател. Моята извън града спада до 5,8-6 л/100км при скорост 90-100. Лошото е че почти няма информация в интернет за тези рена, но все пак тук има малко

Тема Re: Инфо за Renault 19 GTXнови [re: koko1]  
Автор Hidon (сянка)
Публикувано09.12.02 14:27

Благодаря за линка, готин е. Мойто е малко по-старо - карбураторно е, не инжекция. Доволен съм от пъргавината на колата, но все ми разправят че много се разваляли - вярно ли е?

Тема Re: Инфо за Renault 19 GTXнови [re: Hidon]  
Автор koko1 (R19 GTS)
Публикувано09.12.02 17:38

19-ката я карам от скоро, но преди имах 11-ка с двигател 1,7 карбуратор (F2N700) и единствените проблеми, които имах бяха маншоните на полуоските, защото ги сменях с турски и те на втория месец се късаха. Един съвет: турците явно не могат да произведат качествен каучуков детайл и затова такива части купувай само френски. Иначе икономията от цената ти излиза през носа.

Тема Re: Инфо за Renault 19 GTXнови [re: koko1]  
АвторHidon (Нерегистриран)
Публикувано10.12.02 19:28

Благодаря за съвета. То турска стока рядко има качествена, ама човек се лъже...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.