|
Тема
|
Инфо за Renault 19 GTX
|
|
Автор |
Hidon (сянка) |
Публикувано | 09.12.02 11:06 |
|
Кой може да ми даде малко информация за тоя модел? Купих го скоро, все още се запознавам с колата - добър ли е модела, колко конски сили е (казаха ми 96, но ми се струва много, иначе добре върви :-), какви проблеми сте имали с него?
| |
Тема
|
Re: Инфо за Renault 19 GTX
[re: Hidon]
|
|
Автор |
koko1 (R19 GTS) |
Публикувано | 09.12.02 12:31 |
|
Моето рено е същото. Двигателят е 1,7 многоточкова инжекция 90к.с. Разходът на гориво е много добър за този двигател. Моята извън града спада до 5,8-6 л/100км при скорост 90-100. Лошото е че почти няма информация в интернет за тези рена, но все пак тук има малко
| |
Тема
|
[re: koko1]
|
|
Автор |
Hidon (сянка) |
Публикувано | 09.12.02 14:27 |
|
Благодаря за линка, готин е. Мойто е малко по-старо - карбураторно е, не инжекция. Доволен съм от пъргавината на колата, но все ми разправят че много се разваляли - вярно ли е?
| |
Тема
|
[re: Hidon]
|
|
Автор |
koko1 (R19 GTS) |
Публикувано | 09.12.02 17:38 |
|
19-ката я карам от скоро, но преди имах 11-ка с двигател 1,7 карбуратор (F2N700) и единствените проблеми, които имах бяха маншоните на полуоските, защото ги сменях с турски и те на втория месец се късаха. Един съвет: турците явно не могат да произведат качествен каучуков детайл и затова такива части купувай само френски. Иначе икономията от цената ти излиза през носа.
| |
Тема
|
[re: koko1]
|
|
Автор | Hidon (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.12.02 19:28 |
|
Благодаря за съвета. То турска стока рядко има качествена, ама човек се лъже...
| |
|
|
|
|