Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 18.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Просто си мисля...нови  
Автор БЛOHДИHKA (непознат )
Публикувано08.02.01 22:52

че Бог наистина е творец на всичко.... направил е и доброто и лошото...значи във всяко едно изживяване има смисъл... Не вярвам в дявол и в това, че лошото идва от дявола... вярвам , че просто БОГ е дал да избираме...но как мога да избера...??? Как да постигна самоконтрол, след като съм сигурна, че няма правилно и неправилно.... Трябва да повярвам в моята преценка...нали ??? Като част от Бога Аз би трябвало да решавам сама.... Но това поставя пред мен проблема за абсолютно оправдание само с думите " Аз така избрах"
Напълно се обърках... само не ми излизайте насреща с библията, защото не вярвам в нея.... Поне не изцяло....

Тема Re: Просто си мисля...нови [re: БЛOHДИHKA]  
АвторMУЛE (Нерегистриран)
Публикувано09.02.01 06:35

"Как да поситгна самоконтрол, след като съмсигурна че няма правилно и неправилно""-пишеш ти....
Контрола е против Бога...в Бога няма контрол....и просто мислите ти, са красиви...ах колко светли и красиви са мислите ти...блондинке....Дерзай.

Тема Re: Просто си мисля...нови [re: MУЛE]  
Автор kakata (ентусиаст)
Публикувано09.02.01 22:18

Ти пък, муле, къде се буташ в "А" група на мислещите блондинки?

Тема Re: Просто си мисля... [re: MУЛE]  
Автор БЛOHДИHKA (непознат )
Публикувано11.02.01 03:29

Мислите.... всички световни религии учат, че водещото е мислта.... но в триединство с дума, и деиствие.... Вярваш ли в това, защото аз да... и ми е доста трудно !!!!

АвторMУЛE (Нерегистриран)
Публикувано11.02.01 07:30

,он Всичко, на което религиите те учат, е лъжа...докато не опиташ ТИ самата, това, за което става въпрос....да го изживееш...да го изстрадаш

Мислите са нещо, което реално съществува....те са енергия...която не е жива и не е мъртва...тя "Е"....
Но ти и твоите мисли, не сте едно и също нещо....
Ти си мястото, пространството...средата в която се проявяват тези мисли...
Те са като гости в твоята къща...влизат...излизат...раждат се и умират, също като хората....но ти си стопанката , а те са гостите....
Има мисли блондинки, мисли брюнетки, брадати мисли, мисли Мулета..., но не се лъжи...между теб и тях...има дистанция...открий я.
Разбери и изживей себе си, за дасе дистанцираш от мислите си....смея се.
И се съмнявай във всичко...ама във всичко, дори и в това, което ти пиша, макар че съмнението е болест....която трябва да изживееш,, да победиш в себе си.
Съмнението е също мисъл.....
Трудно ти е, защото вярваш на несъществени неща....става въпрос за последните ти думи в постинга.....

Автор a3 (новак)
Публикувано12.02.01 15:56

Стъпка първа: СПРИ ДА МИСЛИШ ЗА РАЗНИ БОГОВЕ, БОГИНИ И ПРОЧИЕ

Стъпка втора: Погледни заобикалящия те свят - разбери го.

Стъпка трета: Върни се на стъпка две, защото още не си свършила.

Аз го пробвах и засега дава добри резултати, но няма да ти казвам какви за да не развалям изненадата.

Аз съм!

Тема аЗ-Добър съвет даваш.......но..нови [re: a3]  
Автор Дyx (ентусиаст)
Публикувано16.02.01 21:39

Извинявам се за просташкото си изявление но толкова вицове съм чел за Блондинки,че не мога да не се пошегувам с израза:-Ама Блондинките могат ли да мислят!??
Ps.Прощаваш ли ми Блонди.Извинявай просто за мен това е израз..Но не можах да се стърпя да го кажа.

Тишината стопява разликата за която толкова дълго сме се трудили.Всичко се знае!Всичко се случва!

Автор Pixel (минаващ)
Публикувано16.02.01 22:37

Откъде ти хрумна, че можеш да "избираш". Как го измисли това? Защо вярваш, че твоя избор е от значение за теб?

Тема Re: Otnosno izboraнови [re: Pixel]  
Автор a3 (новак)
Публикувано17.02.01 16:10

Prosto iskam da spomena, che nyaukoi hora smyatat, che imenno vuzmojnostta za izbor otlichava jivata ot nejivata priroda....

Аз съм!

Тема Re: Otnosno izboraнови [re: a3]  
Автор Pixel (минаващ)
Публикувано17.02.01 17:49

тези хора вече не смятат така !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.