|
Тема
|
Аз съм пратеник на Сатаната
|
|
Автор |
-=FileO99=- (оперативная ) |
Публикувано | 03.01.11 17:59 |
|
Днес бях на църква и нещо ме накара да ви кажа следните неща:
Аз съм пратеник на Сатаната. Вярвам в Бог, абсолютно и безусловно вярвам, че Спасителят Исус Христос е възкръснал. Спазвам 10те Божи заповеди, но не съм кръстен. Наркотици не вземам, само пуша по 1 кутия на ден, въпреки че са ми позволени много грехове съзнателно ги избягвам. Тук съм за да ви кажа, че Бог ви е много сърдит и много от вас ще влязат в АДА след смъртта си. Ето защо:
...
| |
|
нищо ново не ни казваш. От 2000 години християните само това повтарят. Ама не е оригинално вече.
| |
|
Не ги спазваш заповедите и то не за друго ами е технически невъзможно. Сто на сто си смачкал някоя мравка, тоест си убил. Освен ако нямаш проблеми с резбата няма как и да не си избройкал жената на някой ближен тоест и там си в издънка. Възможностите за кражби дори не подлежат на коментар.
Наркотици може и да не вземаш с цел наркомания, но до колкото си спомням се беше нарязал с психо-медикаменти за тежка шизофрения около случая с изчезналото яйце, което изчезнало без черупките ама не си спомняш да си го ял.
М-даа то всички пророци все забравят и за медикаментите и за шизофренията. Просто наричат образувания коктейл: Просветление свисше.
| |
|
|
|
|