|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бързо при брат Тимотей!
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 25.06.10 12:52 |
|
Тия, които още не са открили мъдростта му за себе си да идат да Този свят мъж изпълва с шибана светлина дните ми !
Без пост и поклони и причастие нищо не става - оставаш си грешен и дори демоничен!
| |
Тема
|
Re: Бързо при брат Тимотей!
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
Morrigan* (Goddess) |
Публикувано | 25.06.10 13:27 |
|
Диагнозата е ясна - трудности при борба с гравитацията при уважемия Тимотей - той си признава, че до към 55 г. все още не е успявал да излекува греха, но сега всичко е ок
| |
Тема
|
[re: Morrigan*]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 25.06.10 14:06 |
|
Без пост и поклони и причастие нищо не става - оставаш си грешен и дори демоничен!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 30.06.10 17:38 |
|
...съвременните жени са самостоятелни и непокорни нито на мъжа си, нито на Църквата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaлoмaин (горгона Медуза) |
Публикувано | 30.06.10 18:38 |
|
Тимотей е уникален образ. Ако не беше толкова стар сигурно щеше да отнесе доста по-рязки думи от православни и не толкова православни.
| |
|
Тими е нашия идол! Добре че има такива като него. Полезно е човек да си сверява часовника.
| |
|
Колко е стар Тимотей?
| |
Тема
|
Възрастта няма значение
[re: Falange]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 01.07.10 11:02 |
|
Използвам случая да отправя молба да не бъдете толкова агресивни с човека. Той е доста типов, събирателен и истински образ на определена група, държа да остане във форума и да пише по-често. Сериозен съм.
...съвременните жени са самостоятелни и непокорни нито на мъжа си, нито на Църквата.
| |
Тема
|
Re: Възрастта няма значение
|
|
Автор |
Kaлoмaин (горгона Медуза) |
Публикувано | 04.07.10 16:41 |
|
Ти що си мислиш, че се въздържам. Отлично разбирам колко интересен и ценен човек е Тимотей. Ще гледам да не го уморя.
Редактирано от Kaлoмaин на 04.07.10 16:44.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 04.07.10 18:28 |
|
"Повярвайте ми, може да не съм Старец, но съм стар: "
това е много добър израз...
има дни когато се чувствам на годините, които доживя баба ми, а тя си отиде на 92 ..
Щастлив е този, който може да вижда Слънцето ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|