Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:19 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Бог ме има за доверчив дебил.нови  
Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано06.04.10 10:07

Не ме търсете за верноподаник на някой измислен бог, поне докато въпросният не започне да ме третира равнопоставено с оная паплач в древността!
Не съм съгласен, на ония немити смръдльовци от дузината около Йешуа да им показва чудеса по няколко пъти на ден, доказвайки им божествената си същност и наличието си, щото на тях са им нужни все нови и нови доказателства под формата на чудеса, а на мен да ми поднася някакви малоумни притчи, при това преразказани от Николай Лимузинец, Агент Максим, Алекс, дъртия хахавелник Тимотей или някой изцъклен ненормалник от църквата на Светиите на Последния ден!

Е няма да стане по тоя начин!

as se kazvam ogi priqtno mi e da se zapoznaq s tep 6hi si dade6h li skype mn iskam da te poznaq

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил.нови [re: Kиpo]  
Автор blood2 ()
Публикувано06.04.10 12:43

То човек като се дрогира приема дрогата за чудо.

А де е действителността?

Дрога.Дрога.Искам да ям.Искам да се дрогирам.И аз не знам какво мога да направя заради дрогата.

Тема подозирамнови [re: blood2]  
Публикувано06.04.10 12:57

-винаги извън обсега на сетивата (ти)

Тема Re: подозирамнови [re: Kиpo]  
Автор blood2 ()
Публикувано06.04.10 13:03

Хубава снимка.Ама ми писна от животни.

Обаче и дрогата не стига.И тя не може да ни спаси от действителността.
Ако ще и 1000 кила да станем пак ще ни срещне истината.Пък тези със съвършенното ДНК са като кукли.Мислят се за богове,а са просто съвършенни кукли.

Дрога.Дрога.Искам да ям.Искам да се дрогирам.И аз не знам какво мога да направя заради дрогата.

Редактирано от blood2 на 06.04.10 13:04.

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил.нови [re: Kиpo]  
Автор Roxy (bittersweet)
Публикувано06.04.10 14:06

К'во пак, бре?! Тука някой току се изпразни емоционално, бил той войнстващ атеист или войнстващ религиозник (вкл.и на собствен култ)... Вече сте скучни.

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил.нови [re: Roxy]  
Автор blood2 ()
Публикувано06.04.10 14:23

Roxy, ако сексът ти е скучен причината е в теб.Ходи на сексолог.

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил.нови [re: blood2]  
Автор Roxy (bittersweet)
Публикувано06.04.10 14:40

Добър съвет от суициден.

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил.нови [re: Roxy]  
Автор blood2 ()
Публикувано06.04.10 14:56

Брей, при теб цъфнаха налъмите.

Тема Re: Бог ме има за доверчив дебил. [re: Kиpo]  
Автор faliak (asfaltof)
Публикувано07.04.10 03:18

Ами според Бог, като убедиш бащата и майката, убеждаваш и детето. И това щеше да работи много добре, ако дяволът не беше дошъл на земята със съмнението, за да отклони мислите ти отвъд семейния балон.

По принцип, ни най-малко нямаше да ти хрумва да си безбожник, защото гаджето веднага би те помислило за странен тип и да ти спре секса.

Тема Много мъдро!нови [re: faliak]  
Публикувано07.04.10 08:26

Какъв секс преди брака, презрян мизерен безбожнико???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.